![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: FOOD TRUCK |
|||||||
|
Autor:
maciek3311 Wypowiedzi: 1 |
Witam.
Chciałbym przerobić busa na pojazd gastronomiczny. Czy ktoś mógłby polecić mi firmy które zajmują się takimi przeróbkami? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
pacman
Wypowiedzi: 5 |
Witam
Adaptacje samochodów dostawczych na gastronomiczne oraz remonty samochodów i przyczep gastronomicznych. Dobra cena i doradztwo. Pozdrawiam Michał M. tel. 791075225 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Doradztwo odnośnie wyposażenia samochodu w zależności od jego późniejszego przeznaczenia oraz przygotowanie go do odbioru i opracowanie dokumentacji wymaganej przez SANEPID zapraszam do współpracy poltorak@haccp-gmp.home.pl, tel 503 95 82 93
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Zapraszam na kolejną edycje warsztatów MOja gastronomia od czego zacząć na szkoleniu uczestnicy dowiedzą się:
- na co zwracać uwagę podczas wyboru lokalu oraz zakupie i wyposażeniu samochodu lub przyczepy gastronomicznej - jaki nalezy przygotować lokal gastronomiczny/samochód gastronomiczny dobór materiałow wykończeniowcy, sprzętu - Organizacja pracy, dobór MENU w zależności od wielkości lokalu - Jak przygotować się do odbioru SANEPID Szkolenie będzie odbywało się w Warszawie dnia 05.06.2014 serdecznie zapraszam |
||||||
|
Autor:
Wojtek Terlinski
Wypowiedzi: 7 |
Wiem że Bannert robią samochody gastronomiczne "na innych autach". także może i zadzwoń. Są ok i raczej można im zaufać.
|
||||||
|
Autor:
Kaniur
Wypowiedzi: 9 |
Proszę podesłać zapytanie na info@xtrail.pl
|
||||||
![]() Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro ![]() Wypowiedzi: 48 |
Witam,
Faktycznie zajmujemy się dostosowaniem samochodów nowych i używanych pod różne branże, zapraszam do odwiedzenia naszej strony www.przyczepygastronomiczne.pl , proszę także o kontakt z działem handlowym najlepiej na maila biuro@przyczepygastronomiczne.pl z opisem, do czego ma służyć samochód i zdjęciami jak obecnie wygląda. Pozdrawiam Marek BANNERT
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty www.przyczepygastronomiczne.pl |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Gorąco polecam firmę Bannert samochody i przyczepy przez tą firmę przygotowywane spełniają wymagania przepisów sanitarnych Hanna Półtorak firma HACPASZ
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:28:43 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|