LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
| TEMAT |
WYPOWIEDZI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
najlepszy nóż do kebeba?
Witam.
Piszę na forum aby zapytać bardziej doświadczonych - jaki nóż do kebaba wybrać? Od roku mam u siebie w lokalu nóż HENDI, ale już padły w nim łożyska, naprawa jest nie opłacalna. Zastanawiam się nad POTISEM, ale chciałam zasięgnąć opinii na jego temat. Jaki model wybrać? I czym np różni się S [..]
|
7 |
2014-06-09 22:51:03 |
|
Kebab zimą
Witam.
Zwracam się z prośbą o radę do osób, które już od kilku lat posiadają lokal gastronomiczny typu KEBAB. Proszę mi powiedzieć, jak radzicie sobie porą jesienno - zimową? Mój lokal funkcjonuje od maja, do początku września było super, utargi takie jak przewidywałam. Niestety radość nie trwała d [..]
|
23 |
2022-02-28 19:50:22 |
|
otwieram kebaba - kilka pytań dotyczących samego prowadzenia interesu
Witam.
Otwieram lokal gastronomiczny typu kebab w moim rodzinnym miasteczku (ok. 3 tys. mieszkańców miasta + drugie tyle z okolic). W związku z tym, iż do tej pory pracowałam jedynie w handlu i nie mam zielonego pojęcia o stronie technicznej małej gastronomii. Mam już projekt techniczny, lokal jest [..]
|
9 |
2013-05-30 08:14:15 |
|
|