FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / EMGIE8
emgie8
Data rejestracji w systemie: 2013-01-18
Ilość tematów: 2       Ilość wypowiedzi: 5       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Dobór zmywarki do pizzerii
Witam wszystkich, Jaką polecacie zmywarke do nowo otwieranej pizzeri?
2013-02-10 01:28:44 17
Czy Sanepid zaakceptuje przyjście do magazynu suchego przez chłodnię?
Witam, Czy ktoś mający doswiadczenie w projektowaniu lokali gastronomicznych może mi pomóc w odpowiedzi na pytanie: Czy dla Sanepidu nie bedzie przeszkodą jeżeli przejście do magazynu sucjego będzie przez chłodnie - taki układ logistyczny lokalu i nie bardzo jest możliwość zmiany? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam wszystkich emgie8
2013-02-08 08:34:57 3
zmiana sposobu użytkowania - problemy
Panie Jacku, Czy działa Pan już?
2013-01-26 22:07:11 14
NAZWA RESTAURACJI
Witam, może taką drogą: skoro restauracja z jedzeniem polsko-włoskim to nazwę zaczerpnąć z języka włoskiego. Giardino - ogród Calma - spokój Fiore - kwiat Albero - drzewo Pianta - roślina itd. - coś w tym stylu może kolor, który dominuje w wystroju, a może cikawo brzmiący region Włoch. Życzę powodzenia w pracy twórczej i prosze dać znać - jaka będzie nazwa finalna.
2013-01-24 00:05:10 5
Lokal do remontu
Witam Cię AnniaG, ja jestem obecnie w tej samej sytuacji. Wynajełam lokal w którym do tej pory odbywały sie usługi motoryzacyjne (ubezpieczenia, winietki, doradztwo itp.) na teraz chciałabym uruchomic tam lokal gastronomiczny. Wydawało mi się że skoro właściciel wynajmuje mi lokal to moge w nim przeprowadzic remont - zgłosic do Sanepidu i ruszac z działalnościa. A tu taki szok - okazalo sie właśnie że musze wystapic do UM Wydz.Architektury z podaniem o wydanie zgody na... - nawet nie wiem co - remont nie zakłada zmiany budynku z zewnatrz tylko przebudowa wnetrza. Czas oczekiwania na decyzje ok. 6 m-cy a ja w tym czasie za każdy miesiąc postoju płacę czynsz 7 tys/miesiecznie. Może ktoś ma doświadczenie w kwestii uruchamiania takiej dzialalności czy można ten czas skrócić?
2013-01-18 23:05:57 3
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.