LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
| TEMAT |
WYPOWIEDZI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Jak wprowadzić kanapki.
Witam
Posiadam mobilny punkt gastronomiczny, mam odbiór sanepidu ale mam problem bo ze względu na małą przestrzeń nie mogę w nim produkować kanapek z półproduktów. Teraz moje pytanie brzmi: czy jeżeli załatwię sobie umowę z restauracją, która posiada taką możliwość i będzie mi użyczała kuchni na 2h [..]
|
6 |
2013-03-20 11:04:55 |
|
Tymczasowy odbiór sanepidu, brak HACCP i GHP
Witam wszystkich:)
Chciałbym się dowiedzieć nie jasnej dla mnie sprawy. Otóż otrzymałem odbiór lokalu przez sanepid ale tymczasowy. Podobno na 3 miesiące ale w dokumentach otrzymanych od sanepidu nigdzie nie widzę żadnej daty/terminu okresu ważności. Dostałem okresowy odbiór ze względu na to że nie [..]
|
2 |
2012-11-16 10:10:45 |
|
Samochód gastronomiczny.
Witam,
Jestem w trakcie zakładania małej gastronomi w samochodzie ( mercedes mb100 ) bez kontenera, podwyższony. Jego wysokość wynosi ok 1,9 m a z tego co mi wiadomo lokale gastronomiczne mają wyraźnie zaznaczone, że muszą mieć chyba 2,5 m (jeżeli się pomyliłem z danymi to z góry przepraszam). Jak [..]
|
25 |
2017-05-25 10:14:04 |
|
|