FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / BASTRO BUSINESS GROUP HORECA
Bastro Business Group HoReCa
Bastro Business Group HoReCa
Lokalizacja: Sosnowiec
Data rejestracji w systemie: 2013-10-15
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 5       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Szafa chłodnicza, stół chłodniczy dla gastronomii. Jakiej firmy?
Bardzo dobre jakościowo i przystępne cenowo są szafy niemieckiej firmy, ale produkowane w Polsce Rilling. Zapytanie o ofertę proszę wysłać na maila: biuro@bastro.pl Przykładowa szafa GN 2/1, wymiary 720 x790 x 2050 mm,wewnatrz i na zewnątrz nierdzewna, w komplecie półki, cicha praca, cena netto 3490 zł. Jakość porównywalna z austriacką firmą Liebher. Dobrze izoluje, gruba blacha, dodatki, jedna z najoszczędniejszych na rynku. Jestem dystrybutorem Rilling. www.bastro.pl
2013-11-19 19:04:23 27
Filtrowanie wody do pieca
Nie należy mylić filtru ze zmiękczaczem wody. Do pieca lub zmywarki wystarczy spokojnie zmiękczacz. ej wody i tak nikt nie pije :-), a chodzi o to aby urzadzenie grzewcze nie obrosło kamieniem. Jeżeli męczy Cie uzupelnianie soli to zastosuj zmiękczacz automatyczny przeznaczony do zmywarek, piecy konwekcyjno-parowych, ekspresów do kawy oraz kostkarek. Stacja zmiękczania wody stosowana jest tam gdzie przepływ wody nie przekracza 30 l/ min, cena 1200 zł netto. regeneracja odbywa się automatycznie w cyklu logicznym, system na podstawie poboru wody z ostatnich 7 dni sam wyznacza dzień regeneracji o ustawionej godzinie np. 2 w nocy. Półautomat około 800 zł netto, gdzie proces regeneracji inicjowany przez naciśnięcie przycisk. Przy zakupie koszt dostawy - wysyłki u mnie w cenie. Pozdrawiam Aleksander Wulkner Ofertę szczegółową mogę wysłać na maila, moja strona www.bastro.pl
2013-10-28 15:41:09 5
Potrzebuje porad na temat obieraczki do ziemniaków
Obieraczka sobie radzi, ale kanalizacja już nie. Bez separatora mozna obierać na poligonie w wojsku lub obozie harcerskim w namiotowej kuchnii, ale nie wyobrażam sobie we współczesnej kuchni obierania warzyw bez odcedzania skórek i wszelkich oszkrabin bez nawet prymitywnego cedzaka zrobionego np. z ryflowanego pojemnika GN. W profesjonalnej kuchni warto mieć osobno przy kanalizacji jeszcze dodatkowy niezależny od innych urządzeń separator tłuszczów i nieczystości. Wymaga to niestety zaplanowania odpływów z urządzeń i najprawdopodobniej przebudowy instalacji kanalizacyjnej. W porównaniu z wyposażeniem całej kuchni nie jest to wielki koszt, ale niemniej wydatek jakis to jest. Często zlota rączka moze to załatwić ważne, aby była mozliwość zrobienia odplywu grawitacyjnego. Wtedy łatwiej to zrobić. Przy odpływie powyżej urządzenia potrzebne są pompy i ewentualnie młynki koloidalne, na które Sanepid ostatnio nieprzychylnie patrzy.
2013-10-23 15:04:17 12
Szukam dostawców do małej gastronomii
Polecam się www.bastro.pl, projekt w cenie, ceny do negocjacji.
2013-10-15 16:49:26 11
Pytanie o taboret gazowy stalgast
Ponoś najlepsze taborety są z Egazu oraz Krometu, ale Stalgast tez bardzo poszedł do przodu. Ważna jest moc palnika, należy zwrócić uwagę jakie dysze są przykręcone (gaz ziemny czy propan butan-załączone powinny być obydwa rodzaje, ale wiem z doświadczenia,że czasami jest z tym problem). Dobra metoda naszych dziadków na sprawdzenie każdego urządzenia jest jego waga. Im cięższy tym lepszy :-)
2013-10-15 16:38:27 13
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.