FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / BARTOSZ
Bartosz
Data rejestracji w systemie: 2012-10-02
Ilość tematów: 3       Ilość wypowiedzi: 9       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
TEMAT WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Sanepid w samochodzie gastronomicznym - jak ominąć półprodukty
Szanowni Państwo, chcę się Was poradzić jak ugryźć ten temat: a mianowicie, powstaje wiele punktów mobilnej gastronomii gdzie można zjeść np hamburgera przygotowanego w tymże punkcie. A przecież zgodnie z wymogami sanepidu, nie powinno to być możliwe, bo nie są to pół produkty. Więc jak to zr [..]
11 2013-09-26 19:12:18
Wymagania sanepidu co do bieżącej wody, kanalizacji i wentylacji..
Szanowni Państwo, przymierzam się do otworzenia własnej działalności w przyczepie gastronomicznej. Mają to być potrawy smażone na woku. Dzwoniłem dziś do Sanepidu aby spytać o niezbędne wymagania. Pani powiedziała mi, że przy tego typu działalności, czy przy kebabie np. potrzebuję mieć bieżąc [..]
6 2014-04-22 00:14:20
Przyrządzanie potraw w przyczepie i kwestia WC
Szanowni Państwo, jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałbym się serdecznie przywitać. Mam na imię Bartosz i jestem na początku drogi, do otworzenia swojego punktu gastronomicznego. Mam kilka pytań która może ktoś z Was będzie w stanie mi odpowiedzieć. Po pierwsze, tak jak [..]
2 2012-10-03 08:55:23
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.