LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
| TEMAT |
WYPOWIEDZI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Sanepid w samochodzie gastronomicznym - jak ominąć półprodukty
Szanowni Państwo,
chcę się Was poradzić jak ugryźć ten temat:
a mianowicie, powstaje wiele punktów mobilnej gastronomii gdzie można zjeść np hamburgera przygotowanego w tymże punkcie. A przecież zgodnie z wymogami sanepidu, nie powinno to być możliwe, bo nie są to pół produkty.
Więc jak to zr [..]
|
11 |
2013-09-26 19:12:18 |
|
Wymagania sanepidu co do bieżącej wody, kanalizacji i wentylacji..
Szanowni Państwo,
przymierzam się do otworzenia własnej działalności w przyczepie gastronomicznej.
Mają to być potrawy smażone na woku.
Dzwoniłem dziś do Sanepidu aby spytać o niezbędne wymagania. Pani powiedziała mi, że przy tego typu działalności, czy przy kebabie np. potrzebuję mieć bieżąc [..]
|
6 |
2014-04-22 00:14:20 |
|
Przyrządzanie potraw w przyczepie i kwestia WC
Szanowni Państwo,
jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałbym się serdecznie przywitać.
Mam na imię Bartosz i jestem na początku drogi, do otworzenia swojego punktu gastronomicznego.
Mam kilka pytań która może ktoś z Was będzie w stanie mi odpowiedzieć.
Po pierwsze, tak jak [..]
|
2 |
2012-10-03 08:55:23 |
|
|