| MINIATURA |
TYTU?/td>
| U¯YTKOWNIK |
DATA DODANIA |
|
Pomocy pilne !
Witam.
Mam do was pytanie mianowicie mam problem z sanepidem.
Mam przyczepe gastronomiczna i mia³am kontrolê z sanepidu szanowana Pani chce zamkn±æ mi przyczepe poniewa¿ mam nie odpowiedni podgrze [..] |
cukierek
|
2017-06-20 21:06:15 |
|
|
Odbiór lokalu, food tracka samochodu gastronomicznego projekt technologiczny, dokumentacja HACCP
- przygotowujemy projekty technologiczne: lokale, zak³ady gastronomiczne na obszarze ca³ego kraku
- przygotowujemy food tracki, przyczepy do odbioru przez Sanepipd (schematy technologiczne, technol [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-06-02 13:10:25 |
|
|
ODBIÓR SANEPIDU: LOKAL, POJAZD GASTRONOMICZNY
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacz±æ 06.06.2017 Warszawa
Na szkoleniach organizowanych przez nasz± firmê nie przedstawiamy wytycznych aktów prawnych tylko praktyczn± wiedzê jak przygotowaæ l [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-06-02 09:51:26 |
|
|
Projekt technologiczny lokalu, pojazdu gastronomicznego, dokumentacja HACCP
Wykonujemy
- projekty technologiczne lokali uzgodnione z rzeczoznawc± ( na terenie ca³ego kraju)
- schematy technologiczne pojazdów gastronomicznych
- dokumentacja HACCP dla lokali i pojazdów [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-05-04 12:25:31 |
|
|
Moja gastronomia od czego zacz±æ - Warszawa 17.05.2017
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz±æ
Warszawa 17.05.2017
czas trwania warsztatów 10.00- 14.00
Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpoczêciem dzia³alno¶ci gastro [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-05-04 11:46:59 |
|
|
Obóz dla Niepe³nosprawnych - Poszukiwana osoba do przygotowania posi³ków
Szanowni Pañstwo,
Jestem wspó³organizatorem XIII Maltañskiego Obozu dla Osób Niepe³nosprawnych w Szczyrzycu. W du¿ym skrócie obóz polega na zorganizowaniu wypoczynku dla naszych podopiecznych.
O [..] |
Artur Hadasz
|
2017-04-25 22:57:39 |
|
|
Tajemnice dochodowej restauracji - ¶niadanie biznesowe 29 marca w Warszawie
To precedens. Jeden z najlepszych polskich restauratorów zdradzi tajniki swojego sukcesu. co takiego robi, ¿e jego restauracje przynosz± zyski i s± non stop pe³ne. Marcin Wachowicz - autor konceptów A [..] |
MadeSolutions
|
2017-03-16 11:56:04 |
|
|
Moja gastronomia od czego zacz±æ - sesja po¶wiêcona food trackom i przyczepom
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacz±æ (sesja po¶wiêcona food trackom i przyczepom) Warszawa dnia 15.03.2017 czas trwania warsztatów 4 godziny
tematyka szkolenia:
- dobór pojazdu na co zwróciæ [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-03-03 13:58:49 |
|
|
Restauracje przyjazne Psom
Zapraszamy do korzystania z serwisu www.dogmapa.pl - jeste¶my wyszukiwark± miejsc przyjaznych psom. W naszej bazie znajduj± siê miêdzy innymi restauracje oraz hotele.
#we¼psazesob± #zmieniamy¶wiat [..] |
DogMapa.pl
|
2017-02-01 11:15:27 |
|
|
Dezynfekcja czyszczenie lokali kuchni gastronomicznych
Oferujê czyszczenie metod± parow± such± oraz mokr± par± o temp do 120stC wraz z dezynfekcj± i sterylizacj± kuchni w lokalach gastronomicznych
£atwe czyszczenie lad, linii obs³ugi, stanowisk kelne [..] |
Cleansteam
|
2017-02-01 10:39:12 |
|
|
Z³ota r±czka instalacja gazowa, pr±dowa i sanitarna FOOD TRUCK
Szukam wykonawcy instalacji w Food Truckach. Najlepiej Poznañ i okolice, ewentualnie Warszawa. [..] |
danmack
|
2016-12-01 17:53:40 |
|
|
Kurs - Wymagania normy i Auditor wewnêtrzny ISO 14001:2015
Centrum Zarz±dzania Jako¶ci± INFOX Sp. z o.o. zaprasza na kurs, którego celem jest przedstawienie i omówienie wymagañ znowelizowanej normy ISO 14001:2015 a tak¿e przygotowanie uczestników do pe³nieni [..] |
Infox
|
2016-11-22 15:11:31 |
|
|
Szkolenie z wymagañ normy ISO 9001:2015 i technik audytowania SZJ
Zdob±d¼ tytu³ Audytora wewnêtrznego SZJ ISO 9001:2015
Zapraszamy na 3 - dniowe kompleksowe szkolenie z zakresu SZJ ISO 9001:2015.
Skorzystaj z wiedzy naszych ekspertów w dziedzinie Zarz±dzania Jako¶ [..] |
Infox
|
2016-11-21 14:18:28 |
|
|
Naprawa urz±dzeñ gastronomicznych
Naprawa i monta¼ urz±dzeñ gastronomicznych wszystkich typów i rodzajów od a do z. Szybko tanio i z gwarancj±. Województwo mazowieckie. [..] |
Gastom
|
2016-11-09 19:00:21 |
|
|
HACCP w kuchni przedszkola, szko³y od czego zacz±æ
29.11.2016 w Warszawie odbêdzie siê szkolenie po¶wiêcone zagadnieniom zwi±zanym z weryfikacj± i tworzeniem dokumentacji HACCP dla kuchni szkó³ i przedszkoli.
Na szkoleniu poruszone bêd± zagadnienia [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2016-11-07 09:39:53 |
|
|
BHP szkolenia wstêpne i okresowie gastronomia, zak³ady produkcyjne, szko³y, przedszkola
Organizujemy szkolenia BHP wstêpne i okresowe dla pracowników lokali gastronomicznych, zak³adów produkcyjnych (produkcja ¿ywno¶ci i nie tylko), szkó³ oraz przedszkoli.
Obszar dzia³ania firmy w tym za [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2016-11-04 17:59:37 |
|
|
Haccp w gastronomii od czego zacz±æ............
29.11.2016 w Warszawie odbywaæ siê bêdzie szkolenie dla osób otwieraj±cych lokale gastronomiczne czas trwania szkolenia od 10.00 do 14.00
1. Co to jest system HACCP - zasady tworzenia dokumentacji [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2016-11-04 17:21:50 |
|
|
MOja gastronomia od czego zacz±æ ...........
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz±æ
Warszawa 22.11.2016
czas trwania warsztatów 10.00- 14.00
Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpoczêciem dzia³alno¶ci gastro [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2016-11-04 17:13:16 |
|
|
¯ywienie Zbiorowe z Marcowym Zaj±cej
Firma Marcowy Zaj±c Sp. z o.o. zajmuje siê m. in. przygotowywaniem i dostarczaniem posi³ków zmy¶l± o najbardziej wymagaj±cych konsumentach . Specjalna oferta menu adresowana jest w³a¶nie do Przedszk [..] |
Restauracja Marcowy Zaj±c
|
2016-11-03 07:21:10 |
|
|
Restauracja Marcowy Zajaæ
Mamy przyjemno¶æ zaprosiæ Pañstwa do Restauracji „Marcowy Zaj±c” znajduj±cej siê u podnó¿a Stadionu Narodowego. W miejscu, gdzie bardzo brakowa³o powiewu ¶wie¿o¶ci i nowych mo¿liwo¶ci, zar [..] |
Restauracja Marcowy Zaj±c
|
2016-11-03 07:17:29 |
|
|
POPRZEDNIA STRONA
..::.. NASTÊPNA STRONA
|
| OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE |