FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE / POZOSTA£E
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1676)
KUPIÊ (93)
WYNAJMÊ (123)
DO WYNAJÊCIA (78)
ZAMIENIÊ (3)
POZOSTA£E (271)
ZAINWESTUJÊ (5)
SZUKAM INWESTORA (31)
POSZUKUJÊ PRACY (23)
ZATRUDNIÊ (515)
OG£OSZENIA POZOSTA£E DODAJ OG£OSZENIE
MINIATURA TYTU?/td> U¯YTKOWNIK DATA DODANIA
Pomocy pilne ! Pomocy pilne !
Witam. Mam do was pytanie mianowicie mam problem z sanepidem. Mam przyczepe gastronomiczna i mia³am kontrolê z sanepidu szanowana Pani chce zamkn±æ mi przyczepe poniewa¿ mam nie odpowiedni podgrze [..]

cukierek
2017-06-20 21:06:15
Odbiór lokalu, food tracka samochodu gastronomicznego projekt technologiczny, dokumentacja HACCP Odbiór lokalu, food tracka samochodu gastronomicznego projekt technologiczny, dokumentacja HACCP
- przygotowujemy projekty technologiczne: lokale, zak³ady gastronomiczne na obszarze ca³ego kraku - przygotowujemy food tracki, przyczepy do odbioru przez Sanepipd (schematy technologiczne, technol [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2017-06-02 13:10:25
 ODBIÓR SANEPIDU: LOKAL, POJAZD GASTRONOMICZNY ODBIÓR SANEPIDU: LOKAL, POJAZD GASTRONOMICZNY
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacz±æ 06.06.2017 Warszawa Na szkoleniach organizowanych przez nasz± firmê nie przedstawiamy wytycznych aktów prawnych tylko praktyczn± wiedzê jak przygotowaæ l [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2017-06-02 09:51:26
Projekt technologiczny lokalu, pojazdu gastronomicznego, dokumentacja HACCP Projekt technologiczny lokalu, pojazdu gastronomicznego, dokumentacja HACCP
Wykonujemy - projekty technologiczne lokali uzgodnione z rzeczoznawc± ( na terenie ca³ego kraju) - schematy technologiczne pojazdów gastronomicznych - dokumentacja HACCP dla lokali i pojazdów [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2017-05-04 12:25:31
Moja gastronomia od czego zacz±æ - Warszawa 17.05.2017 Moja gastronomia od czego zacz±æ - Warszawa 17.05.2017
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz±æ Warszawa 17.05.2017 czas trwania warsztatów 10.00- 14.00 Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpoczêciem dzia³alno¶ci gastro [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2017-05-04 11:46:59
Obóz dla Niepe³nosprawnych - Poszukiwana osoba do przygotowania posi³ków Obóz dla Niepe³nosprawnych - Poszukiwana osoba do przygotowania posi³ków
Szanowni Pañstwo, Jestem wspó³organizatorem XIII Maltañskiego Obozu dla Osób Niepe³nosprawnych w Szczyrzycu. W du¿ym skrócie obóz polega na zorganizowaniu wypoczynku dla naszych podopiecznych. O [..]

Artur Hadasz
2017-04-25 22:57:39
Tajemnice dochodowej restauracji - ¶niadanie biznesowe 29 marca w Warszawie Tajemnice dochodowej restauracji - ¶niadanie biznesowe 29 marca w Warszawie
To precedens. Jeden z najlepszych polskich restauratorów zdradzi tajniki swojego sukcesu. co takiego robi, ¿e jego restauracje przynosz± zyski i s± non stop pe³ne. Marcin Wachowicz - autor konceptów A [..]

MadeSolutions
2017-03-16 11:56:04
Moja gastronomia od czego zacz±æ - sesja po¶wiêcona food trackom i przyczepom Moja gastronomia od czego zacz±æ - sesja po¶wiêcona food trackom i przyczepom
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacz±æ (sesja po¶wiêcona food trackom i przyczepom) Warszawa dnia 15.03.2017 czas trwania warsztatów 4 godziny tematyka szkolenia: - dobór pojazdu na co zwróciæ [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2017-03-03 13:58:49
Restauracje przyjazne Psom Restauracje przyjazne Psom
Zapraszamy do korzystania z serwisu www.dogmapa.pl - jeste¶my wyszukiwark± miejsc przyjaznych psom. W naszej bazie znajduj± siê miêdzy innymi restauracje oraz hotele. #we¼psazesob± #zmieniamy¶wiat [..]

DogMapa.pl
2017-02-01 11:15:27
Dezynfekcja czyszczenie lokali kuchni gastronomicznych Dezynfekcja czyszczenie lokali kuchni gastronomicznych
Oferujê czyszczenie metod± parow± such± oraz mokr± par± o temp do 120stC wraz z dezynfekcj± i sterylizacj± kuchni w lokalach gastronomicznych £atwe czyszczenie lad, linii obs³ugi, stanowisk kelne [..]

Cleansteam
2017-02-01 10:39:12
Z³ota r±czka instalacja gazowa, pr±dowa i sanitarna FOOD TRUCK Z³ota r±czka instalacja gazowa, pr±dowa i sanitarna FOOD TRUCK
Szukam wykonawcy instalacji w Food Truckach. Najlepiej Poznañ i okolice, ewentualnie Warszawa. [..]

danmack
2016-12-01 17:53:40
Kurs - Wymagania normy i Auditor wewnêtrzny  ISO 14001:2015 Kurs - Wymagania normy i Auditor wewnêtrzny ISO 14001:2015
Centrum Zarz±dzania Jako¶ci± INFOX Sp. z o.o. zaprasza na kurs, którego celem jest przedstawienie i omówienie wymagañ znowelizowanej normy ISO 14001:2015 a tak¿e przygotowanie uczestników do pe³nieni [..]

Infox
2016-11-22 15:11:31
Szkolenie z wymagañ normy ISO 9001:2015 i technik audytowania SZJ Szkolenie z wymagañ normy ISO 9001:2015 i technik audytowania SZJ
Zdob±d¼ tytu³ Audytora wewnêtrznego SZJ ISO 9001:2015 Zapraszamy na 3 - dniowe kompleksowe szkolenie z zakresu SZJ ISO 9001:2015. Skorzystaj z wiedzy naszych ekspertów w dziedzinie Zarz±dzania Jako¶ [..]

Infox
2016-11-21 14:18:28
Naprawa urz±dzeñ gastronomicznych Naprawa urz±dzeñ gastronomicznych
Naprawa i monta¼ urz±dzeñ gastronomicznych wszystkich typów i rodzajów od a do z. Szybko tanio i z gwarancj±. Województwo mazowieckie. [..]

Gastom
2016-11-09 19:00:21
HACCP w kuchni przedszkola, szko³y od czego zacz±æ HACCP w kuchni przedszkola, szko³y od czego zacz±æ
29.11.2016 w Warszawie odbêdzie siê szkolenie po¶wiêcone zagadnieniom zwi±zanym z weryfikacj± i tworzeniem dokumentacji HACCP dla kuchni szkó³ i przedszkoli. Na szkoleniu poruszone bêd± zagadnienia [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2016-11-07 09:39:53
BHP szkolenia wstêpne i okresowie gastronomia, zak³ady produkcyjne, szko³y, przedszkola BHP szkolenia wstêpne i okresowie gastronomia, zak³ady produkcyjne, szko³y, przedszkola
Organizujemy szkolenia BHP wstêpne i okresowe dla pracowników lokali gastronomicznych, zak³adów produkcyjnych (produkcja ¿ywno¶ci i nie tylko), szkó³ oraz przedszkoli. Obszar dzia³ania firmy w tym za [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2016-11-04 17:59:37
Haccp w gastronomii od czego zacz±æ............ Haccp w gastronomii od czego zacz±æ............
29.11.2016 w Warszawie odbywaæ siê bêdzie szkolenie dla osób otwieraj±cych lokale gastronomiczne czas trwania szkolenia od 10.00 do 14.00 1. Co to jest system HACCP - zasady tworzenia dokumentacji [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2016-11-04 17:21:50
MOja gastronomia od czego zacz±æ ........... MOja gastronomia od czego zacz±æ ...........
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz±æ Warszawa 22.11.2016 czas trwania warsztatów 10.00- 14.00 Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpoczêciem dzia³alno¶ci gastro [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2016-11-04 17:13:16
¯ywienie Zbiorowe z Marcowym Zaj±cej ¯ywienie Zbiorowe z Marcowym Zaj±cej
Firma Marcowy Zaj±c Sp. z o.o. zajmuje siê m. in. przygotowywaniem i dostarczaniem posi³ków zmy¶l± o najbardziej wymagaj±cych konsumentach . Specjalna oferta menu adresowana jest w³a¶nie do Przedszk [..]

Restauracja Marcowy Zaj±c
2016-11-03 07:21:10
Restauracja Marcowy Zajaæ Restauracja Marcowy Zajaæ
Mamy przyjemno¶æ zaprosiæ Pañstwa do Restauracji „Marcowy Zaj±c” znajduj±cej siê u podnó¿a Stadionu Narodowego. W miejscu, gdzie bardzo brakowa³o powiewu ¶wie¿o¶ci i nowych mo¿liwo¶ci, zar [..]

Restauracja Marcowy Zaj±c
2016-11-03 07:17:29
POPRZEDNIA STRONA      ..::..      NASTÊPNA STRONA
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
 
wyposa?enie gastronomiczne
 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.