DANE KONTAKTOWE
Hanna Pó³torak Firma: HACPASZ Hanna Pó³torak
Telefon: 512 21 12 89, 503 95 82 9 Adres e-mail: poltorak@haccp-gmp.home.pl Miasto: Warszawa
DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³:
HACPASZ Hanna Pó³torak
Ilo¶æ og³oszeñ:
113
Data dodania: 2017-05-04
Czas dodania: 11:46:59
Statystyki og³oszenia: 481
|
Moja gastronomia od czego zacz±æ - Warszawa 17.05.2017
Typ og³oszenia: POZOSTA£E
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz±æ
Warszawa 17.05.2017
czas trwania warsztatów 10.00- 14.00
Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpoczêciem dzia³alno¶ci gastronomicznej (gastronomia mobilna, kontenery gastronomiczne, lokale)
Program szkolenia
1 Jak wybraæ odpowiedni lokal : ile pomieszczeñ powinno mieæ zaplecze kuchenne, czy musi byæ toaleta dla personelu, jaka powinna byc wysoko¶æ lokalu)
2. Jak urz±dziæ kuchnie w lokalu gastronomicznym - jak j± wyposa¿yæ
3. surowiec czy pó³produkt od czego to zale¿y
4. lokal, kontener samochód gastronomiczny ró¿nice i cechy wspólne w wymaganiach SANEPIDU dotycz±cych rozpoczêcia dzia³alno¶ci zwi±zanej ze sprzeda¿± i produkcj± ¿ywno¶ci
Szkolenie ma charakter warsztatów spotykamy siê w niewielkich grupach tak aby móc porozmawiaæ o nurtuj±cych Pañstwa problemach
Informacje na temat kosztów szkolenia i zapisy udzielane s± mailowo
|