FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE / HACCP W GASTRONOMII OD CZEGO ZACZ±æ............
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1663)
KUPIÊ (92)
WYNAJMÊ (121)
DO WYNAJÊCIA (77)
ZAMIENIÊ (3)
POZOSTA£E (269)
ZAINWESTUJÊ (5)
SZUKAM INWESTORA (30)
POSZUKUJÊ PRACY (20)
ZATRUDNIÊ (506)
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE POZOSTA£E DODAJ OG£OSZENIE


DANE KONTAKTOWE
Hanna Pó³torak
Firma: HACPASZ Hanna Pó³torak
Telefon: 512, 21 12 89, 503 95 82
Adres e-mail: poltorak@haccp-gmp.home.pl
Miasto: Warszawa


DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³: HACPASZ Hanna Pó³torak
Ilo¶æ og³oszeñ: 113
Data dodania: 2016-11-04
Czas dodania: 17:21:50
Statystyki og³oszenia: 503
Haccp w gastronomii od czego zacz±æ............

Typ og³oszenia: POZOSTA£E

29.11.2016 w Warszawie odbywaæ siê bêdzie szkolenie dla osób otwieraj±cych lokale gastronomiczne czas trwania szkolenia od 10.00 do 14.00

1. Co to jest system HACCP - zasady tworzenia dokumentacji dla gastronomii

2. Dobra Praktyka Produkcyjna i Higieniczna zagadnienia - jak przygotowaæ ksiêgê

3. Dokumentacja Kontroli wewnêtrznej

4. Analiza zagro¿eñ serce ksiêgi HACCP

Koszt udzia³u jednej osoby w szkoleniu 300 z³ netto + 23% VAT - 369 z³ brutto. Przy zg³oszeniach wiêkszej ilo¶ci osób cena szkolenia ustalana jest indywidualnie)


GALERIA ZDJÊÆ


(kliknij na zdjêcie aby powiêkszyæ)


OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
OSTATNIO DODANE TEMATY: samochód gastronomiczny    HoReCa dofinansowanie dotacje   
OSTATNIO DODANE OG£OSZENIA: badanie stresu w gastronomii    Kucharz/ Kucharka / Pomoc Kuchenna   

 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.