DANE KONTAKTOWE
Hanna Pó³torak Firma: HACPASZ Hanna Pó³torak
Telefon: 512, 21 12 89, 503 95 82 Adres e-mail: poltorak@haccp-gmp.home.pl Miasto: Warszawa
DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³:
HACPASZ Hanna Pó³torak
Ilo¶æ og³oszeñ:
113
Data dodania: 2016-11-04
Czas dodania: 17:21:50
Statystyki og³oszenia: 503
|
Haccp w gastronomii od czego zacz±æ............
Typ og³oszenia: POZOSTA£E
29.11.2016 w Warszawie odbywaæ siê bêdzie szkolenie dla osób otwieraj±cych lokale gastronomiczne czas trwania szkolenia od 10.00 do 14.00
1. Co to jest system HACCP - zasady tworzenia dokumentacji dla gastronomii
2. Dobra Praktyka Produkcyjna i Higieniczna zagadnienia - jak przygotowaæ ksiêgê
3. Dokumentacja Kontroli wewnêtrznej
4. Analiza zagro¿eñ serce ksiêgi HACCP
Koszt udzia³u jednej osoby w szkoleniu 300 z³ netto + 23% VAT - 369 z³ brutto. Przy zg³oszeniach wiêkszej ilo¶ci osób cena szkolenia ustalana jest indywidualnie)
|