| MINIATURA |
TYTU?/td>
| U¯YTKOWNIK |
DATA DODANIA |
|
BHP w lokalu gastronomicznym szkolenia dla w³a¶cicieli i kierowników lokali gastronomicznych
BHP w lokalu gastronomicznym szkolenia dla w³a¶cicieli i kierowników lokali gastronomicznych
Warszawa 01.06.2018
- Obowi±zki w³a¶ciciela oraz kierownika lokalu.
- Zasady przyjêcia nowego pracown [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2018-05-07 11:24:24 |
|
|
Szkolenie Moja gastronomia od czego zaczaæ 25.05.2018
Wiosna to czas kiedy realizujemy nasze marzenia zwi±zane z gastronomi±. Rozgl±damy siê za lokalem, miejscem na ogródek piwny poszukujemy idealnej przyczepy lub food tracka. Od czego zacz±æ, jak prz [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2018-05-07 11:03:34 |
|
|
SANEPID - doradztwo i konsultacje
Oferujê doradztwo i konsultacje w zakresie wyboru odpowiedniego lokalu, wizje lokalu - oraz wykonanie projektu technologicznego. [..] |
ARCHI-MAR
|
2018-04-18 11:46:04 |
|
|
Projekt do SANEPIDU
Wykonujê projekty do odbioru przez SANEPID dla ró¿nego rodzaju lokali us³ugowych, gastronomicznych,
handlowych, obiektów medycznych, o¶wiaty itd. wraz z uzgodnieniem projektu przez rzeczoznawcê SANEP [..] |
ARCHI-MAR
|
2018-04-18 11:43:54 |
|
|
Studio Gastronomiczne
Witam serdecznie
Od stycznia istnieje Profesjonalne studio Gastronomiczne gdzie bêdziemy organizowaæ kursy gastronomiczne
Chcecie sprawdziæ przed zakupem sprzêt gastronomiczny jaki bêdzie [..] |
Adam-maszyny
|
2018-01-30 22:16:02 |
|
|
Najlepszy catering dietetyczny Warszawa
Szukasz najlepszy catering dietetyczny w Warszawie? Ju¿ nie musisz. Tu znajdziesz najciekawsze oferty:
http://catering-gastro24.pl/category/catering-dietetyczny/warszawa-catering-dietetyczny/ [..] |
catering-gastro24.pl
|
2018-01-25 18:17:22 |
|
|
Monitorowanie ch³odnictwa i raporty HACCP
Szukam firmy która potrafi mierzyæ temperatury automatycznie dla celów raportowania HACCP. Mam 4 ch³odziarki w kuchni oraz 2 zamra¿arki, 1 witrynê - wyszystko plaginy. Pozdrawiam Andrzej [..] |
frost
|
2018-01-19 14:12:41 |
|
|
Country Bar
Pomoze ktos koledze z góry dzieki wszystkim
zrzutka.pl/8vrsu6
[..] |
Szukuru
|
2018-01-09 20:17:28 |
|
|
Pracownicy z Chin alternatyw± dla polskich firm.
Wychodz±c na przeciw oczekiwaniom licznej grupy pracodawców borykaj±cych siê z brakiem r±k do pracy uruchomili¶my tzw. import docelowy pracowników z Chin.
W imieniu i na zlecenie pracodawców wyszukuj [..] |
Chiñski kucharz
|
2017-12-03 21:19:45 |
|
|
Utylizacja odpadów gastronomicznych i przeterminowanej ¿ywno¶ci
Firma ECOMPLEX wychodz±c naprzeciw oczekiwaniom swoich klientów oferuje kompleksowe us³ugi w zakresie odbioru przeterminowanej ¿ywno¶ci , odpadów kuchennych ulegaj±cych biodegradacji oraz t³uszczy i o [..] |
Ecomplex
|
2017-11-22 17:24:19 |
|
|
Moja gastrnomia od czego zacz±æ - szkolenie BHP dla w³a¶cieli i kierowników lokali
Szkolenie BHP dla w³a¶cicieli i kierowników lokali gastronomicznych i pojazdów gastronomicznych
22.11.2017 w Warszawie
1. Obowi± [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-11-06 14:40:36 |
|
|
MOja gastronomia od czego zaczaæ otwieram lokal gastronomiczny
zkolenie Moja gastronomia
od czego zacz±æ: Otwieram lokal gastronomiczny
Warszawa 21.11.2017 w godzinach 10.00-14.00
- Lokal czy pojazd na co zwróciæ uwagê przy
wyborze i jak podj±æ od [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-11-06 14:30:43 |
|
|
Projekt technologiczny lokalu
Wykonamy dla Ciebie projekt lokalu gastronomicznego. Nasz zespó³ to profesjonali¶ci z wieloletnim do¶wiadczeniem. ¦wiadczymy pe³en zakres us³ug, dlatego mog± Pañstwo liczyæ na nasz± pomoc zarówno na e [..] |
Element7th
|
2017-10-06 10:12:41 |
|
|
MOja gastronomia od czego zaczaæ otwieram lokal gastronomiczny
zkolenie Moja gastronomia
od czego zacz±æ: Otwieram lokal gastronomiczny
Warszawa 27.10..2017 w godzinach 10.00-14.00
- Lokal czy pojazd na co zwróciæ uwagê przy
wyborze i jak podj±æ o [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-10-04 15:58:08 |
|
|
Moja gastronomia od czego zacz±æ: Otwieram lokal gastronomiczny
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacz±æ: Otwieram lokal gastronomiczny
Warszawa 10.09.2017 w godzinach 10.00-14.00
- Lokal czy pojazd na co zwróciæ uwagê przy wyborze i jak podj±æ odpowie [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-08-23 10:06:52 |
|
|
Jak otworzyæ lokal gastronomiczny
Je¿eli chcesz spokojnie planowaæ swoj± dzia³alno¶æ a nie brn±æ w drodze po uzyskanie zatwierdzenia przez Sanepid zleæ to nam
- przygotujemy projekt technologiczny ( w oparciu o projekt architektoni [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-08-22 16:30:00 |
|
|
ERA - interaktywny przewodnik po najlepszych restauracjach
ERA to rewolucja w komunikacji internetowej restauracji z klientem.
Ju¿ wkrótce na rynku pojawi siê aplikacja mobilna, gdzie w jednym miejscu znajdziemy wszystkie najlepsze restauracje, kawiarnie, [..] |
novel
|
2017-08-21 09:32:09 |
|
|
zaopatrujemy lokale gastronomiczne w zapiekanki
Witam,jestem producentem zapiekanek.
Zaopatrujemy lokale gastronomiczne (nad morzem i jeziora)w zapiekanki ma³e i du¿e,oraz klientów,którzy prowadz± imprezy plenerowe.
Sami pieczemy bu³ki,smarujemy [..] |
yogi.1969
|
2017-07-07 00:25:28 |
|
|
Lokal gastronomiczny odbiór przez Sanepid
Oferujemy pomoc w przygotowywaniu lokali gastronomicznych do odbioru przez Sanepid
- przygotowujemy projekty technologiczne lokali gastronomicznych zatwierdzone przez Sanepid
- opracowujemy dokumen [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-07-05 14:36:52 |
|
|
Food track, przyczepy gastronomiczne odbiór przez Sanepid
Zapraszamy do wspó³pracy osoby zainteresowane rozpoczêciem dzia³alno¶ci zwi±zanej z przygotowywaniem posi³ków
- w food trackach
- w przyczepach gastronomicznych
Oferujemy pomoc w
- przygotowaniu [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2017-07-05 14:31:54 |
|
|
POPRZEDNIA STRONA
..::.. NASTÊPNA STRONA
|
| OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE |