FORUM WYNAJEM | NOWY TEMAT |
TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Wynajem lokalu gastronomicznego z pozwoleniami Zgadzam się z Pana ostatnim wpisem jak najbardziej. Ja osobiście nie spotkałam się z tym żeby SANEPID wymagał księżki budowlanej obiektu podczas odbioru lokalu podejrzewam, że taki wymóg może być w przypadku kiedy lokal powstał w nowym budynku lub lokal jest w nowym budynku wolnostojącym. Podczas [..] |
Camel | 9 | 2410 | |
grill elektryczny czy gazowy?? Czy to będzie koszt gazu czy prądu to jedno i drugie będzie kosztować przy intensywnej eksploatacji. Ja bardziej bym nalegał na urządzenie elektryczne ze względu na lepsze możliwości sterowania temperaturą i według mnie mniej jest problemów (awarii). Pisałeś że otwierasz lokal z burgerami ale jakimi [..] |
Damian Jakubowski | 6 | 3304 | |
Która firma użycza ekspresy do kawy? My użyczamy, od kilkunastu lat jesteśmy dystrybutorem marki włoskiej Astoria https://combi.com.pl/ zapraszam do kontaktu koniecznie :) [..] |
nowatu | 8 | 2806 | |
Odstąpię lokal na catering, garmażerkę Czy to nadal aktualna oferta? Mamy doświadczenie tj. www.artsushi.com.pl i myślę, że kolejny lokal byłby dobrą opcją. [..] |
pozycjoner | 2 | 1644 | |
wypożyczenie krajalnicy przy takim tanim sprzęcie wynajem? jak to ma być rozwiązanie chwilowe to może lepiej kupować już porcjowane półprodukty i po kłopocie. [..] |
Norbert Ciubak | 5 | 1700 | |
Poszukuję do wynajęcia przyczepę gastronomiczną Osoby poszukujące przyczepy gastronomicznej zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Oferujemy do wynajęcia przyczepy wyposażone w kącik sanitarny i instalację elektryczną. Tel. kontaktowy 727272805 [..] |
Filip Miszew | 6 | 1727 | |
FORUM GASTRONOMICZNE WYNAJEM |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|