FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / WYNAJEM
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM WYNAJEM NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Wynajem lokalu gastronomicznego z pozwoleniami
Zgadzam się z Pana ostatnim wpisem jak najbardziej. Ja osobiście nie spotkałam się z tym żeby SANEPID wymagał księżki budowlanej obiektu  podczas odbioru lokalu podejrzewam, że taki wymóg może być w przypadku kiedy lokal powstał w nowym budynku lub  lokal jest w nowym budynku wolnostojącym. Podczas [..]
Camel 9 2410
grill elektryczny czy gazowy??
Czy to będzie koszt gazu czy prądu to jedno i drugie będzie kosztować przy intensywnej eksploatacji. Ja bardziej bym nalegał na urządzenie elektryczne ze względu na lepsze możliwości sterowania temperaturą i według mnie mniej jest problemów (awarii). Pisałeś że otwierasz lokal z burgerami ale jakimi [..]
Damian Jakubowski 6 3304
Która firma użycza ekspresy do kawy?
My użyczamy, od kilkunastu lat jesteśmy dystrybutorem marki włoskiej Astoria https://combi.com.pl/ zapraszam do kontaktu koniecznie :) [..]
nowatu 8 2806
Odstąpię lokal na catering, garmażerkę
Czy to nadal aktualna oferta? Mamy doświadczenie tj. www.artsushi.com.pl i myślę, że kolejny lokal byłby dobrą opcją. [..]
pozycjoner 2 1644
wypożyczenie krajalnicy
przy takim tanim sprzęcie wynajem? jak to ma być rozwiązanie chwilowe to może lepiej kupować już porcjowane półprodukty i po kłopocie. [..]
Norbert Ciubak 5 1700
Poszukuję do wynajęcia przyczepę gastronomiczną
Osoby poszukujące przyczepy gastronomicznej zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Oferujemy do wynajęcia przyczepy wyposażone w kącik sanitarny i instalację elektryczną. Tel. kontaktowy 727272805 [..]
Filip Miszew 6 1727
FORUM GASTRONOMICZNE WYNAJEM
OSTATNIO DODANE TEMATY: przeróbka zwykłej przyczepy na przyczepę gastronomiczna    opakowanie zgrzewane dla casteringów dietetycznych - bez podatku sup - zgrzewane papierem    sanpeid - połączenie płytek ze ścianą - co wybrać ?   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.