![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: POSZUKUJę DO WYNAJęCIA PRZYCZEPę GASTRONOMICZNą |
|||||||
Autor:
Filip Miszew
Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
Jak w temacie poszukuję do wynajęcia na sezon letni przyczepę gastronomiczną. Macie jakieś namiary na firmy lub osoby zainteresowane wynajmem przyczepy?
|
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
SAMARA190
Wypowiedzi: 1 |
Witam. Mam do wynajęcia przyczepa gastronomiczną. Kupiliśmy nową i użytkowaliśmy ją tylko przez 6mc pod kebab. W wyposażeniu jest lodówka z zamrażarką lada chłodnicza z 6 pojemnikami oraz mikrofalówka. Wszystko nowe. Koszt wynajęcia to 1000 oraz 1000 kaucji. Więcej informacji pod numerem 535 11 22 50. możliwość wysłania zdjęć na adres mailowy. Pozdrawiam.
|
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
podeślij mi zdjęcia na admin@v-s.pl
|
||||||
Autor:
Filip Miszew
Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
Czekałem długo na propozycje wynajmu i nic konkretnego nie przyszło. Po długich poszukiwaniach kupiłem okazjonalnie używaną przyczepę w dobrej cenie do drobnego remontu. Przyczepa jest już prawie gotowa do pracy.
Pozostali co szukają przyczepy do wynajmu to teraz mogę napisać, że się nie opłaca. Ja kupiłem przyczepę za 5000 zł, remont kosztował mnie 2000 zł, wyposażenie około 2000 zł i mam przyczepę za około 10000 zł ale swoją a nie na wynajmie. |
||||||
![]() Autor: Interprofi Wypowiedzi: 11 |
wszystko zależy od tego czy interes ci pójdzie czy nie bo jak ci się nie powiedzie to stracisz te 10tys a ktoś kto wynajmie, straci 1-2tys na najmie i wypowie umowę. Tobie może zostać przyczepa bo nie wiesz kiedy i za ile ją sprzedaż. Zawsze są plusy i minusy :-)
Wypożyczalnia przyczep gastronomicznych, Interprofi, tel. 72 72 72 805
|
||||||
![]() Autor: Interprofi Wypowiedzi: 11 |
Osoby poszukujące przyczepy gastronomicznej zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Oferujemy do wynajęcia przyczepy wyposażone w kącik sanitarny i instalację elektryczną. Tel. kontaktowy 727272805
Wypożyczalnia przyczep gastronomicznych, Interprofi, tel. 72 72 72 805
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.236.237.61 Data: 2023-10-3 Czas: 03:08:03 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|