![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: CZY LOKAL GASTRONOMICZNY MUSI MIEć DWOJE DRZWI?? |
|||||||
|
Autor:
Christos
Wypowiedzi: 2 |
Witam!
Chcę otworzyć pizzerię! Udało mi się znaleźć naprawdę fajny lokal, z tym że jest problem/ W lokalu jest tylko jedno wejście!! a z tego co wyczytałem w rozporządzeniu potrzebne są dwa (dla klientów i towaru;/) czy jest możliwość obejścia w jakikolwiek sposób tego przepisu?? proszę o pomoc! Pozdrawiam! |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Edith
Wypowiedzi: 6 |
W tej kwestii proponuje zasiegnac porady Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, bo to oni będa odbierać lokal. Wg moich doświadczeń wejście moze być jedno. Ważne aby nie krzyżowały się drogi "czyste" z "brudnymi". Jesli bedziesz kupować pakowane produkty, obrane warzywa, które nie będą potrzebowały czyszczenia, etc. to nie powinno być problemu. Ale co powiat to obyczaj.
|
||||||
|
Autor:
Christos
Wypowiedzi: 2 |
Dzięki za info!
Jutro będę dzwonił! |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:00:00 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|