FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / POJAZD GASTRONOMICZNY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM POJAZD GASTRONOMICZNY NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Samochody gastronomiczne potrzebne opinie i pomoc
Na pytania związane z przystosowywaniem samochodu do pracy w gastronomii odpowiemy na szkoleniu, które będzie odbywało się w Warszawie dania 20.11.2014 Podpowiemy -  w jakie urządzenia wyposażyć pojazd tak aby nie obciążać zbytnio żródła zasilania w prąd - jak rozwiązać problemy związane z zaopat [..]
ASW 11 10162
sprzedaż warzyw i owoców na rynku (odbior samochodu przez sanepid)
Witam. Ostatnio moj stragan z owocami i warzywami został skontrolowany przez sanepid. Jestem teraz zobowiazany do zgloszenia sie z moim pojazdem po spelnieniu okreslonych warunkow by został przez ta instytucje ''odebrany'. Jakie sa dokladne wymagania dotyczace pojazdu ktorym przewoze owoce i warzywa [..]
konrad0612 1 2948
Samochód retro - szukam pomysłu
Bardzo dobre auto na truck fooda. Zajmujemy się pełną renowacją tego typu aut oraz zabudową pod kawiarnie mobilne lub cokolwiek innego.  Jeśli będzie Pan zainteresowany proszę o kontakt, na pewno pomożemy. [..]
Gwarek 6 2235
okap w przyczepie
No niestety człowiek całe życie się uczy na błędach... przyczepa niewyeksploatowana tylko porostu poprzedni właściciel zrobił fuszerkę i to wychodzi teraz... W złą godzinę wypowiedziane słowa oby dziś nie przyjechały... własnie jestem po ich wizycie, jak dostałam telefon to nie wiedziałam za co sie [..]
Fredka 6 2195
Samochod gastronomiczny
Materiał użyty do obicia nie może być nasiąkliwy,powierzchnia gładka,łatwo zmywalna. Płyty typu "pilśniowego" odpadają bo są raczej nasiąkliwe, jakieć PCV,laminat,kwasówka, to bardziej jest odpowiednie [..]
stanislaw1.51 14 5551
FORUM GASTRONOMICZNE POJAZD GASTRONOMICZNY
OSTATNIO DODANE TEMATY: zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do tuzjemy!    ubrania kucharskie: bluzy, zapaski, fartuchy. kupuj w naszym sklepie internetowym    firma aaatech   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.