![]() |
| FORUM POJAZD GASTRONOMICZNY | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Samochody gastronomiczne potrzebne opinie i pomoc Na pytania związane z przystosowywaniem samochodu do pracy w gastronomii odpowiemy na szkoleniu, które będzie odbywało się w Warszawie dania 20.11.2014 Podpowiemy - w jakie urządzenia wyposażyć pojazd tak aby nie obciążać zbytnio żródła zasilania w prąd - jak rozwiązać problemy związane z zaopat [..] |
ASW | 11 | 10162 | |
| sprzedaż warzyw i owoców na rynku (odbior samochodu przez sanepid) Witam. Ostatnio moj stragan z owocami i warzywami został skontrolowany przez sanepid. Jestem teraz zobowiazany do zgloszenia sie z moim pojazdem po spelnieniu okreslonych warunkow by został przez ta instytucje ''odebrany'. Jakie sa dokladne wymagania dotyczace pojazdu ktorym przewoze owoce i warzywa [..] |
konrad0612 | 1 | 2948 | |
| Samochód retro - szukam pomysłu Bardzo dobre auto na truck fooda. Zajmujemy się pełną renowacją tego typu aut oraz zabudową pod kawiarnie mobilne lub cokolwiek innego. Jeśli będzie Pan zainteresowany proszę o kontakt, na pewno pomożemy. [..] |
Gwarek | 6 | 2235 | |
| okap w przyczepie No niestety człowiek całe życie się uczy na błędach... przyczepa niewyeksploatowana tylko porostu poprzedni właściciel zrobił fuszerkę i to wychodzi teraz... W złą godzinę wypowiedziane słowa oby dziś nie przyjechały... własnie jestem po ich wizycie, jak dostałam telefon to nie wiedziałam za co sie [..] |
Fredka | 6 | 2195 | |
| Samochod gastronomiczny Materiał użyty do obicia nie może być nasiąkliwy,powierzchnia gładka,łatwo zmywalna. Płyty typu "pilśniowego" odpadają bo są raczej nasiąkliwe, jakieć PCV,laminat,kwasówka, to bardziej jest odpowiednie [..] |
stanislaw1.51 | 14 | 5551 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE POJAZD GASTRONOMICZNY | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|