![]() |
| FORUM GAZ | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Grill węglowy czy gaz ziemny do lokalu gastronomicznego. Wchodzić w to czy nie?? Do restauracji to tylko gazowy, chodzi o oszczędność czasu i wygodę kucharzy. Może masz możliwość zrobienia sezonowo na zewnątrz restauracji stoiska z żarciem tylko z węglowego jako dodatkowy plus? [..] |
Toffic 007 | 5 | 1687 | |
| Pytanie o taborety/palniki gazowe, kuchenke gazową Polecam raczej produkty dostępne w Polsce. Rozwiązania samodzielne nie wchodzą w grę. Na każde takie cudo jest potrzebny atest nafty i gazu instytut w Krakowie. Ciężko w Polce będzie zdobyć palnik o mocy większej niż 9,8, skontaktuj się z producentem takich urządzeń, możliwe że będą mieli jakieś [..] |
uajka | 2 | 1076 | |
| grill elektryczny czy gazowy?? Czy to będzie koszt gazu czy prądu to jedno i drugie będzie kosztować przy intensywnej eksploatacji. Ja bardziej bym nalegał na urządzenie elektryczne ze względu na lepsze możliwości sterowania temperaturą i według mnie mniej jest problemów (awarii). Pisałeś że otwierasz lokal z burgerami ale jakimi [..] |
Damian Jakubowski | 6 | 3391 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE GAZ | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|