![]() |
| FORUM AUTO GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Samochody gastronomiczne potrzebne opinie i pomoc Na pytania związane z przystosowywaniem samochodu do pracy w gastronomii odpowiemy na szkoleniu, które będzie odbywało się w Warszawie dania 20.11.2014 Podpowiemy - w jakie urządzenia wyposażyć pojazd tak aby nie obciążać zbytnio żródła zasilania w prąd - jak rozwiązać problemy związane z zaopat [..] |
ASW | 11 | 10162 | |
| Jaki grill do samochodu gastronomicznego Witam, Robiłem dla mojego klienta samochód „100% WOŁOWINY” (możesz go zobaczyć w reklamie ORANGE w TVN) i montowałem mu salamander gazowy SG-70 producent EDESA i grill lawowy GL-60 G producent RM GASTRO. Klient jest bardzo zadowolony. Pozdrawiam Marek. [..] |
bartoszj | 3 | 2235 | |
| Jak zagospodarowac auto najlepiej specjalista od zabudowy doradzi ci co nadaje się do Twojego modelu auta [..] |
krzybetko | 9 | 1859 | |
| Jaki samochód do mobilnej gastronomii? Najlepiej będzie dostarczyć pomysł mejlem na adres biuro@gastronomiczne.pl zobaczymy jak to wygląda i spróbujemy coś zaproponować. Niestety osoby mające największe doświadczenie w temacie przyczep większość czasu spędzają poza firmą, więc trzeba się wcześniej umówić. Mamy w ofercie bemary gazowe [..] |
Gwarek | 5 | 2846 | |
| Samochód retro - szukam pomysłu Bardzo dobre auto na truck fooda. Zajmujemy się pełną renowacją tego typu aut oraz zabudową pod kawiarnie mobilne lub cokolwiek innego. Jeśli będzie Pan zainteresowany proszę o kontakt, na pewno pomożemy. [..] |
Gwarek | 6 | 2235 | |
| Coś do przechowywania żywności w aucie typu caddy Misiaczek jednak miałeś racje sama izorerma zrobiona jak Bóg przykazał to 5k , wycena jak do fiata doblo. Tak że przy tym aucie to jego wartość praktycznie [..] |
misiaczeklodowy | 4 | 2971 | |
| dotyczące pieczenia pizzy Moi klienci pieką w blachach i nic im nie dolega. [..] |
LUK | 2 | 1675 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE AUTO GASTRONOMICZNE | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|