![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAK ZAGOSPODAROWAC AUTO |
|||||||
|
Autor:
krzybetko
Wypowiedzi: 2 |
Witam, jestem nowy na forum mam zamiar otworzyc dzialalnosc zwiazana ze sprzedaza pizzy z auta noca (20-4) w miescie kolo dyskotek w centrum. Mam juz miejsce ktore jest bezplatne. Mialem zamiar kupic stara Nyse albo Zuczka, ale przyszlo mi fo glowy ze mam w garazu starego Poloneza i tutaj pojawia sie moje pytanie czy moglbym sprzedawac pizze z takiego auta? W sensie ze caly tyl mialbym wolny, moglbym go zagospodarowac tak ze w jednym miejscu bylby np. piekarnik lub podgrzewacz, w innym miejsce na pizze (chce dodac ze pizze bralbym od pizzerii czyli bylby to gotowy produkt), sprzedawalbym ja na kawalki. Samochod chcialbym jakos fajnie okleic. Moglbym tak zrobic tak ze sprzedaz odbywalaby sie z bagaznika(tzn przy podniesionej klapie) tam znajdowalby sie podgrzewacz czy cos takiego zeby pizza byla ciepla, jakas mala kasa, mam pytanie czy musze miec zamontowany jakis zlew, chlodziarke, skoro sprzedawalbym gotowy produkt? Prosze o podpowiedz, wskazowki.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
krzybetko
Wypowiedzi: 2 |
Prosze o podpowiedz, wskazowki:)
|
||||||
![]() Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro ![]() Wypowiedzi: 48 |
Myślę, że handel w tak starym samochodzie to zły pomysł, może lepiej zainwestuj w przyczepę.
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty www.przyczepygastronomiczne.pl |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
No, jesli Ci się uda w polonezie umiescić zlew i umywalkę do rąk i szafkę pracowniczą i kawałek blatu i zbiornik na wodę, to powodzenia. Lepiej faktycznie jakiś większy pojazd
|
||||||
|
Autor:
gastrostore
Wypowiedzi: 22 |
Przerabiając takie stare i wbrew pozorom małe samochody to kariery gastronomicznej nie zrobisz a sanepid raczej nie umożliwi uruchomienia takiego biznesu. Podgrzewać pizzy w nieskończoność się nie da, a jak będziesz chciał zarobić skoro pizza będzie z pizzerii ? Jaki masz na myśli piekarnik lub podgrzewacz do tej pizzy? Przyznam szczerze, że nie mogę sobie tego wyobrazić, pizza będzie nie dobra..
|
||||||
|
Autor:
Andrzejj
Tematy: 2 Wypowiedzi: 23 |
Pomysł ciekawy ale samochód faktycznie zbyt mały. Jak będziesz podtrzymywał temperaturę pizzy przez długi czas?
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Najlepiej zakupić uzywany samochód gastronomiczny lub dostosować samochód dostawczy pod gastronomię i odebrać go przez lokalna placówkę sanepidu
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Musisz miec szafkę pracownicza,umywlke do rak, zlew, pojemnik na wode, okap nad urzadzeniami, podobnie jak w normalnym lokalu, tyle ze mobilnie...
|
||||||
|
Autor:
kumotte
Wypowiedzi: 1 |
najlepiej specjalista od zabudowy doradzi ci co nadaje się do Twojego modelu auta
http://zabudowysamochodowe.pl/
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:12:40 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|