FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / COś DO PRZECHOWYWANIA żYWNOśCI W AUCIE TYPU CADDY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

COś DO PRZECHOWYWANIA żYWNOśCI W AUCIE TYPU CADDY

Autor: misiaczeklodowy
forumforum

Tematy: 2
Wypowiedzi: 73
Post 1 napisany 2013-02-03 o godzinie 22:44:33.
Witam. Prowadzę mobilną gastronomię. Sprzedaję kiełbaski i mięso z grilla na rozmaitych eventach. Zimą problem jest średni, bo jest zimno. Ale wiosną nie mogę tego wozić na pace, bo się popsuje. Mam VW Caddy (99 rok) i szukam sposobu jak se załatwić chłodnię. Kombinuję zrobić z auta izotermę, ale to wielki koszt - wyższy od wartości samochodu.
Myślałem też, by wstawić na pakę jakąś lodówkę czy coś. Ale do czego ją wówczas podłączyć podczas jazdy?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 2 napisany 2013-02-03 o godzinie 23:28:45.
Z tego auta zrobić izoterme to chyba nie takie wielkie koszty. Firma kolegi produkuje panele do chłodni samochodowych i robi całe wozy dla klientów z całej Polski. Co do podłączenia podczas jazdy to wszystko zależy ile czasu chcesz jechać, ale wydaje mi się że schłodzona paka dość długo utrzyma chłód, możesz dorzucić wkładów chłodzących albo mrożących na czas podróży , a po zatrzymaniu odpalasz agregat. Jak chcesz to daj namiary na siebie to określe ci koszty izotermy.

Autor: misiaczeklodowy
forumforum

Tematy: 2
Wypowiedzi: 73
Post 3 napisany 2013-02-05 o godzinie 17:46:07.
Widlak wyceń mi izotermę. Czym taka chłodnia w trakcie jazdy jest zasilana? Da się na miejscu, po dojechaniu na miejsce podłączyć ją do normalnego prądu normalną wtyczką?

Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 4 napisany 2013-02-09 o godzinie 12:07:06.
Misiaczek jednak miałeś racje sama izorerma zrobiona jak Bóg przykazał to 5k , wycena jak do fiata doblo.
Tak że przy tym aucie to jego wartość praktycznie

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:00:21
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: COś DO PRZECHOWYWANIA żYWNOśCI W AUCIE TYPU CADDY
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "coś do przechowywania żywności w aucie typu caddy" w grupie "mobilna gastronomia"
TAGI: samochód gastronomiczny (25)    samochody gastronomiczne (21)    auto gastronomiczne (7)    żywność (5)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.