![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: COś DO PRZECHOWYWANIA żYWNOśCI W AUCIE TYPU CADDY |
|||||||
Autor:
misiaczeklodowy
![]() ![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 73 |
Witam. Prowadzę mobilną gastronomię. Sprzedaję kiełbaski i mięso z grilla na rozmaitych eventach. Zimą problem jest średni, bo jest zimno. Ale wiosną nie mogę tego wozić na pace, bo się popsuje. Mam VW Caddy (99 rok) i szukam sposobu jak se załatwić chłodnię. Kombinuję zrobić z auta izotermę, ale to wielki koszt - wyższy od wartości samochodu.
Myślałem też, by wstawić na pakę jakąś lodówkę czy coś. Ale do czego ją wówczas podłączyć podczas jazdy? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
Z tego auta zrobić izoterme to chyba nie takie wielkie koszty. Firma kolegi produkuje panele do chłodni samochodowych i robi całe wozy dla klientów z całej Polski. Co do podłączenia podczas jazdy to wszystko zależy ile czasu chcesz jechać, ale wydaje mi się że schłodzona paka dość długo utrzyma chłód, możesz dorzucić wkładów chłodzących albo mrożących na czas podróży , a po zatrzymaniu odpalasz agregat. Jak chcesz to daj namiary na siebie to określe ci koszty izotermy.
|
||||||
Autor:
misiaczeklodowy
![]() ![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 73 |
Widlak wyceń mi izotermę. Czym taka chłodnia w trakcie jazdy jest zasilana? Da się na miejscu, po dojechaniu na miejsce podłączyć ją do normalnego prądu normalną wtyczką?
|
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
Misiaczek jednak miałeś racje sama izorerma zrobiona jak Bóg przykazał to 5k , wycena jak do fiata doblo.
Tak że przy tym aucie to jego wartość praktycznie |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:00:21 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|