FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / URZAS
urzas
Data rejestracji w systemie: 2012-07-01
Ilość tematów: 4       Ilość wypowiedzi: 4       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
TEMAT WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Szczególowy instruktaż stanowiskowy ..... kucharz
Jestem w trakcie szkolenia i muszę opracować Szczegółowy instruktaż stanowiskowy . Prowadzę małą gastronomię w której jedna osoba zajmuję się przyżądzaniem frytek,hamburgerów ,hod dogów itp. Czy instruktaż stanowiskowy powinien objąć wszystkie "stanowiska"przy któych pracuje osoba zatrudniona? Może [..]
1 2013-03-13 12:13:59
Samochód do gastronomi z którego będzie sprzedawane piwo ,a wc?
Właśnie otwieram małą gastronomię (budka z fast foodem) W sprzedaży będzie także piwo.Sanepid wymagał abym postawił normalna toaletę w płytkach z ciepłą i zimną wodą ,z 2 pomieszczeniami. Zastosowałem się do zalecen i tak zrobiłem.Wczoraj miałem odbiór sanepidu i wszystko ok. Niestety na działce obo [..]
1 2012-07-19 10:39:09
Może ktoś doradzi w sprawie sanepidu,cateringu ,grillowania i kilku innych spraw
Pokrótce nakreślę sytuacje w jakiej się znalazłem. Jakiś czas temu zakupiłem przyczepę gastronomiczną ponieważ planowałem otworzyć własny biznes.Mam atrakcyjną działkę nad zalewem i postanowiłem sprzedawać fast food ,lody i zimne napoje.Do tego chciałem także mieć piwo .Z racji tego że już prowadzę [..]
2 2012-07-12 07:11:23
Pytanie o sprzedaż lodów i napojów przy plaży
Jestem w trakcie otwierania małej gastronomi przy plaży (na swojej działce) Czekam jeszcze na odbiór sanepidu i start.Widzę że na plaży jest już coraz więcej ludzi i zastanawiałem się czy mógłbym np wystawić samą lodówkę pod parasolem i sprzedawać lody i zimne napoje.Jak to wygląda z punktu widzen [..]
1 2012-07-01 09:53:25
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.