![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SZCZEGóLOWY INSTRUKTAż STANOWISKOWY ..... KUCHARZ |
|||||||
|
Autor:
urzas
Tematy: 4 Wypowiedzi: 4 |
Jestem w trakcie szkolenia i muszę opracować Szczegółowy instruktaż stanowiskowy . Prowadzę małą gastronomię w której jedna osoba zajmuję się przyżądzaniem frytek,hamburgerów ,hod dogów itp. Czy instruktaż stanowiskowy powinien objąć wszystkie "stanowiska"przy któych pracuje osoba zatrudniona? Może ktoś mógłby podpowiedzieć ewentualnie dać namiar na taki przykładowy instruktaż w necie
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:14:41 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|