LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
| TEMAT |
WYPOWIEDZI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Jaki piec piekarniczo - cukierniczy do małej gastronomii
Witam wszystkich pasjonatów gastronomii ;P
Otwieram mały lokal gastronomiczny specjalizujący się w wyrobami piekarniczo-cukierniczymi i sprzedażą ciepłych angielskich kanapek według własnej kompozycji
lokal użytkowy ma ok 18m2 w czym 13m2 ma powierzchnia gastronomiczna a reszta to pomieszczen [..]
|
9 |
2019-02-21 09:14:16 |
|
Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy
Witam wszystkich serdecznie
Otwieram małą gastronomie fast-food specjalizującą się w wyrobie ciast typu: francuskie, do pizzy, bułek, chleba, ciabatty, bagietek, pity, chleba arabskiego, zapiekanek, tortilli
Pieca szukam góra do 8tys (brutto)(może być używany)
jaki charakter piekarnika ele [..]
|
13 |
2015-02-19 10:00:12 |
|
|