FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / TOMEKPP
tomekpp
Data rejestracji w systemie: 2013-02-11
Ilość tematów: 2       Ilość wypowiedzi: 5       Ilość ogłoszeń: 3

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Dowóz a pomoc w kuchni.
Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy osoba która zajmuje się dowozem posiłków może pomagać w wolnym czasie na kuchni i przygotowywać potrawy? Czy nie ma jakiś przeciwwskazań ?
2013-07-11 09:39:02 4
Filtracja oleju i zalety
A z kąd można dostać filtry do takiego urządzenia ? Szkoda że to takie masywne urządzenie. Niestety do mobilnej gastronomii było by ciężkie w użyciu
2013-06-18 15:17:13 23
Filtracja oleju i zalety
to może pochwalisz się co to za maszyna za 1500zł ?
2013-06-16 23:42:49 23
Otwarcie zakładu garmażeryjnego
20 tys dostaniesz z urzędu pracy, resztę masz możliwość wsiąść kredyt JEREMIE . No chyba że jesteś z jakiegoś wschodu to może tam jeszcze jakieś dopłaty są. Weź się w garść i zacznij szukać, czytać po internecie. Inaczej do niczego nie dojdziesz. Polecam strony PARP u tam masz dużo info. Grunt to się nie poddawaj!
2013-06-03 23:54:09 21
Filtrowanie frytury
Witam wszystkich. Od niedawna siedzę w gastronomi i szukam metody do filtracji frytury. Zamierzam otworzyć punkt który bedzie sprzedawał kurczaki typu KFC. Jak wadomo panierka czesto odpada wiec na dnie frytkownicy na pewno będzie dużo mąki. I tu moje pytanie jakie są metody filtracji oleju. Najlepiej jak najtańsze. Ja znalazłem system filtracji Vito ale to już inwestycja 5k+ . Czy istnieje jakis tradycyjny i manualny filtr ?
2013-02-11 17:54:19 6
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.