Zmywarka kapturowa
Panie Bartku, widzę że nikt nie poruszył tego tematu, ale bardzo istotną informacją przy wyborze zmywarki jest wielkość talerzy jakie będą€] tam myte. Standardowe podblatowe zmywarki posiadają komorę na talerze do max 31 cm. A kapturowe oczywiście mają większe możliwości.
W razie konkretnych pytań, służę pomocą.
Pozdrawiam
Alicja 791866455 |
2014-01-27 15:24:04 |
48 |
Szafa chłodnicza, stół chłodniczy dla gastronomii. Jakiej firmy?
Witam,
Widzę, że temat rozwiną się w inna stronę, nie dając konkretnej odpowiedzi. Jeśli chodzi o chłodnictwo to trzeba pierwsze zwrócić uwagę w jakich temperaturach będzie musiało pracować :-) Potem jaką wielkość potrzebujemy (wymiary i litry), bo to też nam wpływa na cenę. Ale najważniejsze jest dowiedzieć się jaki czynnik chłodniczy jest w urządzeniu i dostępność części. Czas reakcji serwisu, każdy sprzęt ma prawo sie popsuć nawet ten najlepszy. To wszystko daje nam pełen obraz sprzętu jaki zaspokoi nasze potrzeby. Jeżeli chodzi o tzw. średnią półkę to oczywiście STALGAST. Cena też tu ma znaczenie :-)
W przypadku kolejnych pytań prosze o kontakt telefoniczny 791 866 455. |
2014-01-24 15:36:20 |
27 |