FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / RYSM TECHNOLOGIES
RysM Technologies
Data rejestracji w systemie: 2014-01-23
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 3       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
bufet szpitalny
Dobrywybór. Placówki tego typu są bardzo rentowne. Wystarczy trafić z menu. To czy kupujesz półprodukty czy robisz sam tylko zależy od zaplecza jakie posiada lokal. Im więcej robisz sam tym bardziej się opłaca, ale na początku trzeba zainwestować w sprzęt. T To akurat jest jeden z wielu problemów na jaki można trafić. Jest to specyficzna placówka i ze względu na jej usytuowanie musi być trochę inaczej przygotowana. Służę wsparciem technicznym i pomocą. Zapraszam do kontaktu : rysm@rysm.com.pl
2014-01-30 14:24:20 5
Zmywarka kapturowa
Panie Bartku, widzę że nikt nie poruszył tego tematu, ale bardzo istotną informacją przy wyborze zmywarki jest wielkość talerzy jakie będą€] tam myte. Standardowe podblatowe zmywarki posiadają komorę na talerze do max 31 cm. A kapturowe oczywiście mają większe możliwości.  W razie konkretnych pytań, służę pomocą. Pozdrawiam Alicja 791866455
2014-01-27 15:24:04 48
Szafa chłodnicza, stół chłodniczy dla gastronomii. Jakiej firmy?
Witam, Widzę, że temat rozwiną się w inna stronę, nie dając konkretnej odpowiedzi. Jeśli chodzi o chłodnictwo to trzeba pierwsze zwrócić uwagę w jakich temperaturach będzie musiało pracować :-) Potem jaką wielkość potrzebujemy (wymiary i litry), bo to też nam wpływa na cenę. Ale najważniejsze jest dowiedzieć się jaki czynnik chłodniczy jest w urządzeniu i dostępność części. Czas reakcji serwisu, każdy sprzęt ma prawo sie popsuć nawet ten najlepszy. To wszystko daje nam pełen obraz sprzętu jaki zaspokoi nasze potrzeby. Jeżeli chodzi o tzw. średnią półkę to oczywiście STALGAST. Cena też tu ma znaczenie :-) W przypadku kolejnych pytań prosze o kontakt telefoniczny 791 866 455.
2014-01-24 15:36:20 27
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.