FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / POSIADACZ
Posiadacz
Data rejestracji w systemie: 2015-06-05
Ilość tematów: 3       Ilość wypowiedzi: 10       Ilość ogłoszeń: 1

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
TEMAT WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Pizza nie spada z łopaty
Witam. Jakiś czas temu znajomy kupił sobie płyty szamotowe do piekarnika domowego, a łopatę wykonał zaprzyjaźniony stolarz. Ja u siebie w pizzerri nie mam z tym problemu bo mam metalową łopatę, ale słyszałem, że wiele osób korzysta z drewnianych łopat. Co może być z drewnianą łopatą ? Trzeba ją wypo [..]
3 2015-10-19 20:27:31
Nowy czy używany sprzęt?
Witam. Za około 2 tygodnie otwieram lokal gastronomiczny. Muszę zakupić piec 2 komorowy do pizzy, opiekacz gazowy do kebaba, stół/podstawę do pieca, opiekacz do bułek oraz nadstawkę chłodniczą (GN). Zastanawiam się nad tym czy warto dopłacać kilka tysięcy więcej do nowego sprzętu czy bez obaw można [..]
16 2019-07-03 11:18:56
PIEC 2x 50 CM HENDI 226711
Witam. Zastanawiam się nad kupnem pieca do pizzy 50 cm. Podpowiedźcie mi czy warto za około 2 tyś kupić HENDI 226711 ? Z zewnatrz jest czerwony ale mysle ze to w niczym nie bedzie przeszkadzalo jak uzywac go bede w swoim lokalu typu fast-food?  Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam [..]
5 2015-06-08 21:48:03
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.