| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
Pizza nie spada z łopaty
Też tak próbowaliśmy, bo taki sam pomysł mu podsunąłem. A co masz na myśli mówiąc, że metalowa się nie ślizga? |
2015-10-19 20:27:31 |
3 |
|
Pizza nie spada z łopaty
Witam. Jakiś czas temu znajomy kupił sobie płyty szamotowe do piekarnika domowego, a łopatę wykonał zaprzyjaźniony stolarz. Ja u siebie w pizzerri nie mam z tym problemu bo mam metalową łopatę, ale słyszałem, że wiele osób korzysta z drewnianych łopat. Co może być z drewnianą łopatą ? Trzeba ją wypolerować czy może jakimś olejem nasmarować aby pizza bez oporów się ześlizgiwała? |
2015-10-19 14:39:28 |
3 |
|
Nowy czy używany sprzęt?
Prosiłbym o opinie na temat firmy Victor, jakie robią stoły/nadstawki chłodnicze? |
2015-07-01 23:18:50 |
16 |
|
Nowy czy używany sprzęt?
Dziękuje za pomoc. Widziałem oferty piecy do pizzy za 1000 zł 4x32 typu firm Pizzaboy itp. ale pomyślałem, że to musi być jakiś tzw. chińczyk.
Na co patrzeć przede wszystkim przy zakupie pieca? Jak ocenić jakość płyt szamotowych? |
2015-07-01 22:46:43 |
16 |
|
Nowy czy używany sprzęt?
Mógłbym prosić Cię o wymienienie kilku polecanych przez Ciebie marek piecy/sprzętu gastronomicznego? Oraz może posiadasz jakiś adres do strony na temat odpowiedniego dbania o taki sprzęt. Byłbym wdzięczny :) |
2015-06-29 18:24:11 |
16 |
|
Nowy czy używany sprzęt?
Prosiłbym o szybką odpowiedź ponieważ na dniach planuję zakup sprzętu. |
2015-06-28 22:47:52 |
16 |
|
Nowy czy używany sprzęt?
Witam. Za około 2 tygodnie otwieram lokal gastronomiczny. Muszę zakupić piec 2 komorowy do pizzy, opiekacz gazowy do kebaba, stół/podstawę do pieca, opiekacz do bułek oraz nadstawkę chłodniczą (GN). Zastanawiam się nad tym czy warto dopłacać kilka tysięcy więcej do nowego sprzętu czy bez obaw można brać używki ? Z tego co słyszałem to tego typu maszyny nie psują się zbyt często, a serwis w razie czego nie jest aż tak kosztowny, mogę się mylić bo znam te wersje tylko z opowiadań.
Jak Wy Drodzy użytkownicy uważacie? Co lepiej wybrać?
Z góry dziękuje za każdą wskazówkę.
Pozdrawiam |
2015-06-27 21:42:44 |
16 |
|
PIEC 2x 50 CM HENDI 226711
Także zastanawiam się nad piecem 2-komorowym. Ale nie chciałbym na piec wydać więcej niż 2.5 tyś zł. W piecu będę także robił zapiekanki, podgrzewał np. hot-dogi (bułki). I z tego względu najlepiej aby miał dwie komory z regulacją temperatury. Ale czy w tej cenie coś porządnego się znajdzie to nie mam pojęcia. Może mógłbyś coś polecić?
Zależy mi na pojemności co najmniej 2 x fi 40 cm (już na dwie komory). |
2015-06-08 21:48:03 |
5 |
|
PIEC 2x 50 CM HENDI 226711
Będzie to danie jedno z głównych, myślę, że minimum 20 placków dziennie będzie szło. |
2015-06-08 20:49:48 |
5 |
|
PIEC 2x 50 CM HENDI 226711
Witam. Zastanawiam się nad kupnem pieca do pizzy 50 cm. Podpowiedźcie mi czy warto za około 2 tyś kupić HENDI 226711 ? Z zewnatrz jest czerwony ale mysle ze to w niczym nie bedzie przeszkadzalo jak uzywac go bede w swoim lokalu typu fast-food?
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam |
2015-06-05 02:03:39 |
5 |
|