FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / M&M GASTRO
M&M Gastro
M&M Gastro
Lokalizacja: Katowice
Data rejestracji w systemie: 2013-07-01
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 20       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
kupię szatkownice
My możemy zaproponować 1 799,25 zł netto (2 213,08 zł brutto) [size=2]za model Hendi z 5 tarczami: http://mmgastro.pl/produkt/szczegoly/10597,rozdrabniarka-do-jarzyn-z-5-tarczami. W razie zainteresowania zapraszamy do kontaktu. [/size] [size=2]Przy podejmowaniu decyzji o zakupie sprzętu, jak również już w czasie jego użytkowania pomocne mogą się okazać filmy prezentacyjne, instruktażowe, które można obejrzeć w naszym kanale YouTube [/size]https://www.youtube.com/MMGastro/videos. Pozdrawiamy!
2014-08-27 12:09:02 2
SZUKAM EKSPERTA GASTRONOMICZNEGO
Również oferujemy pomoc, profesjonalne doradztwo. Zapraszamy na naszą stronę http://mmgastro.pl/uslugi_mmgastro oraz do kontaktu tel. 32 750 81 30. Życzymy powodzenia w biznesie, niezależnie od wybranego eksperta gastronomicznego.
2014-08-27 11:51:53 9
Sprzęt do lokalu gastromicznego
Również możemy pomóc :) Zapytanie można podesłać naszym ekspertom, którzy służą fachową poradą w godz. 8-17 :) Choć nie ukrywamy, że przydałoby się nieco więcej szczegółów jak choćby powierzchnia zaplecza kuchennego. Warto zainwestować w dobry piec konwekcyjny, kuchenkę, chłodnie... Nie można oczywiście zapomnieć o wydzieleniu części zmywalnej w pomieszczeniu (zlew z rozdrabniaczem odpadków, zmywarka, itp.).  Zapraszamy do kontaktu: Mail: sklep@mmgastro.pl Tel. 32 750 81 30 http://mmgastro.pl/profesjonalne_doradztwo
2014-04-24 11:36:13 7
Obiad w dobrej restauracji...
Normalne :) Za dobrze wykonaną pracę należy się adekwatne wynagrodzenie :) Gorzej, kiedy potrawy niesmaczne, nieświeże, porcje małe, a ceny z kosmosu. Jednak rynek na ogół szybko weryfikuje, kto ma talent, spryt i pasję, a kto chciałby się za wszelką cenę jak najszybciej dorobić kosztem innych.
2014-04-24 11:22:44 3
Zlecę wykonanie projektu technologicznego kuchni w kawiani
@Gastromex, prosimy ochłonąć, spokojnie. Nie wiemy skąd te nerwy i bezpodstawne oskarżenia. Nikt tu nikogo nie naciąga. Jeśli idzie o nasze usługi, klient nie musi korzystać z całego pakietu usług. Sprzęt może wybrać taki, jaki mu odpowiada. My tylko projektujemy tak, aby nie było żadnych problemów z Sanepidem i innymi instytucjami, a przestrzeń na zaplecze kuchenne została wykorzystana jak najlepiej. Nad nikim z batem nie stoimy, wręcz przeciwnie, rozumiemy, że każdy poszukuje najkorzystniejszych rozwiązań dla siebie i nie narzucamy niczego "z góry". Zawsze ostateczna decyzja należy do restauratora. Sami odradzamy łączenie projektu z zakupem urządzenia w układach na zasadzie "projekt gratis albo w niskiej cenie, ale sprzęt kupujesz u nas", bo to ogranicza i często prowadzi do zakupu urządzeń niedopasowanych, niepotrzebnych, a drogich.
2014-04-07 10:56:53 10
Zlecę wykonanie projektu technologicznego kuchni w kawiani
Źle się wyświetliły dane kontaktowe zatem poprawiamy i przesyłamy jeszcze raz :) : tel. 327 508 130 tel. 322 512 053 sklep@mmgastro.pl
2014-03-27 08:54:05 10
Zlecę wykonanie projektu technologicznego kuchni w kawiani
Również polecamy się :) Doświadczenia i wykwalifikowanych pracowników nam nie brakuje. Oferujemy nie tylko opracowanie projektu, ale i kompleksową obsługę. Doradztwo > projektowanie (koncepcja w tydzień, projekt gotowy do 2 tygodni; pełne wsparcie przy uruchomieniu lokalu i uzyskaniu zatwierdzeń Sanepidu)> bezpłatne prezentacje urządzeń + po zakupie: transport, montaż i ewentualne szkolenie z obsługi > serwis sprzętów gwarancyjny i pogwarancyjny.  Więcej o projektowaniu w naszym wydaniu: https://mmgastro.pl/projektowanie Kontakt do nas:  [table][tr][td][img=21x17]https://mmgastro.pl/userfiles/7o5CBYDdfY.jpg[/img][/td] [td]327 508 130 322 512 053[/td] [/tr] [tr][td][img=19x17]https://mmgastro.pl/userfiles/oRIHzZvXmp.jpg[/img][/td] [td]327 508 196[/td] [/tr] [tr][td][img=19x16]https://mmgastro.pl/userfiles/bxgemCzJTA.jpg[/img][/td] [td][email=sklep@mmgastro.pl][color=#db0b10]sklep@mmgastro.pl[/color][/email][/td] [/tr] [/table] Powodzenia niezależnie od wyboru firmy, która zaprojektuje lokal :):)
2014-03-27 08:52:17 10
Gdzie ogłosić się z nową firma?
- Załóż bezpłatne wizytówki w katalogach, które dobrze się pozycjonują (wyskakują na wysokiej pozycji na liście wyszukiwania Google), np. firmy.net, cylex.pl, ofachowcach.pl.  - Koniecznie stwórz wizytówkę w Mapach Google + odpowiadającą jej stronę Google+ Lokalnie (również wszystko bezpłatne). - Prowadź stronę firmową na Facebooku i nie zapomnij o informowaniu o niej swoich Gości (od czasu do czasu zrób konkurs, zaoferuj rabat, itp.). - Jeśli masz siły i chęci poprowadź także konto np. na Twitterze i aktualizuj na bieżąco stronę G+ Lokalnie.  - Jeśli fundusze na to pozwalają, reklamuj się w lokalnej prasie i radiu.  - Wystaw na zewnątrz restauracji informację o promocjach w danym dniu, itp.  Powodzenia :)
2014-03-10 08:18:32 6
jakie mięso?
W sensie, że lokale oszukują klientów podając im wołowinę zamiast baraniny i licząc, że gość restauracji się nie zorientuje? Słabe by to było. A i o kryzysik wizerunkowy nie trudno, jeśli się trafi na smakosza, który potrafi rozpoznać rodzaj mięsa i nie lubi być robiony w... barana.
2014-02-19 09:59:43 2
Frytkownica
System tzw. zimnej strefy, inaczej Cool Zone, zapobiega spalaniu resztek na dnie komory, co przeciwdziała zanieczyszczaniu oleju - dzięki temu, minimalizujemy jego użycie. Grzałka frytownicy znajduje się ponad dnem - tworzą się więc dwie strefy, gorąca nad grzałką, gdzie olej szybko się nagrzewa i zimna zlokalizowana pod grzałką - tam opadają resztki i nie zwęglają się.  Cena frytownicy jest uzależniona od jej pojemności, mocy, marki, funkcji, jakości wykonania, rodzaju zasilania (prąd/gaz)... trzeba szukać, wybierać, porównywać :)
2014-02-19 09:53:54 5
Firma do doradztwa wyposażenia kuchni - Katowice
Polecamy się. Działamy na terenie całej Polski, ale główną siedzibę posiadamy w Katowicach. Świadczymy kompleksową obsługę. Od doradztwa i projektu zaplecza kuchennego począwszy, na ofercie wyposażenia, jego transporcie, montażu, szkoleniach z obsługi oraz serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego skończywszy. Udzielamy bezpłatnych prezentacji produktów w całej Polsce. Udostępniamy opcje finansowania w postaci systemu ratalnego albo leasingu. Na życzenie klienta, sprowadzamy sprzęt oferowanych marek niedostępny w naszej aktualnej ofercie.  Nasza strona: http://www.mmgastro.pl W razie pytań prosimy o kontakt. Dział handlowy: tel. 32 750 81 30, 32 251 20 53 mail: sklep@mmgastro.pl adres: ul. T.Ociepki 8A, Katowice 40-413  godz. otwarcia: pn.-pt. 8-17 Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w nowym biznesie!
2013-12-10 10:18:54 5
Potrzebna gastronomia do obsługi imprezy - Sosnowiec
O ile dobrze zrozumieliśmy, to ta impreza już się odbyła (1 września) - stąd prośba @melci6 o pilny kontakt.
2013-09-16 15:22:58 3
Jak i gdzie załatwić dotację
Przede wszystkim warto się pojawić w Urzędzie Pracy i podpytać :) A co do dotacji z UE to z własnego doświadczenia wiemy, że ok. 20% większych inwestycji w lokale gastronomiczne odbywa się z ich pomocą, więc chyba jednak szanse na ich uzyskanie jakieś są... Zwykle tendencję do zakupu sprzętów z dofinansowaniem z Unii obserwujemy pod koniec roku kalendarzowego, a inwestycje są realizowane w pierwszym kwartale kolejnego roku.
2013-09-13 15:42:23 8
Problem ze zmywarką gastronomiczną
Dołączamy do wcześniejszych podpowiedzi. Dobra regulacja zmywarki > kupno kosza(np. ze Stalgastu można już za ok. 50 zł brutto kupić)/odpowiednie nadstawki, które będą blokować naczynia > jak to nie pomoże to chyba tylko wymiana szkła.  Co do opinii, że zmywarka domowa lepsza albo mycie ręczne... wydajność i energooszczędność nieporównywalna do profesjonalnych urządzeń - jednak w jakimś celu je się projektuje. To tak jakby na profesjonalnej myjni nagle stwierdzono, że po co karchery czy elektyczne polerki, skoro można wziąć wiadro i gąbkę, a polerować ręcznie...Wiadomo, że zawsze na początku trzeba ponieść spore wydatki m.in. na sprzęt, ale biznes planujemy prowadzić przez lata i czerpać z niego regularne zyski... więc dobrze zainwestowane pieniądze powinny się zwrócić.
2013-08-19 09:56:03 17
Punkty za jedzenie?
Coś tu kryptoreklamą brzydko pachnie ;)  Troszkę bez sensu takie rozwiązanie - jaka tu korzyść dla restauratora oprócz oczywistych kosztów? To chyba coś na zasadzie Groupon.pl, jednorazowych bonów?  Nie na zasadzie długofalowego działania.
2013-08-19 09:26:28 7
Problem ze zmywarką gastronomiczną
Niestety, jeśli szukamy w Internecie sprzętu po najniższych cenach to musimy się liczyć z sytuacjami z serii "chciałeś pan, to radź sobie sam", a i z gwarancją różnie to bywa :/ Najważniejsze, że zmywarka już domywa (mamy nadzieję, że wyregulować ostatecznie też się udało), a po marce stwierdzamy, że bublem być nie powinna i będzie zapewne długo Panu służyć :)
2013-08-16 10:57:18 17
Punkty za jedzenie?
Hmmm coś kojarzymy. Na pewno jakaś  polska knajpka miała taki program lojalnościowy... w sumie mało popularna forma promocji, ale czemu nie spróbować :) Całkiem fajna sprawa i jak wszystko dobrze przeliczysz to tania forma reklamy - dzięki temu zyskasz grono stałych klientów :) :) Chyba warto spróbować, bo przecież ryzyko poniesienia bezsensownych kosztów niewielkie. Tylko dobrze by było to jakoś nagłośnić (reklama w internecie - do takich akcji przydaje się choćby i Facebook; ulotki; reklama nad wejściem restauracji, itp.) i zastanowić się czy pkt. wymieniane tylko na jedzenie czy np. też jakieś gadżety z logo Twojej restauracji (np. przyprawniki, sztućce, itp.).
2013-08-16 10:45:37 7
Nazwa Dla Baru z świezymi sokami
Byle tylko nazwa nie zginęła w tłumie jej podobnych i była w miarę łatwa do zapamiętania. A może samo "Soczysta" - "idę do Soczystej" ;) / "Owocowa"
2013-07-22 12:52:11 5
Projekt technologiczny, która firma?
@Gutek dobrze prawi :) Warto wybrać firmę, co do której nie mamy większych wątpliwości, że będzie jakkolwiek utrudniony z nią kontakt. Nie musi być stricte lokalna (bo są np. oddziały), ale taka, że wiemy, że nasze pytania nie zostaną bez odpowiedzi, chętna do pomocy, zaangażowana (chyba można to wyczuć, a i poszukać opinii o gastrofirmach czy zasięgnąć rady znajomych, jeśli "siedzą" w branży). Konsultacje ważna sprawa. A jak pisano już wcześniej, lepiej nie decydować się na opcję projekt gratis (albo za śmieszną sumkę), ale plus zobowiązanie do zakupu całego sprzętu w danej firmie. Dobry projekt, a później jego wdrożenie decyduje w dużej mierze o powodzeniu biznesu. Lepiej zapłacić a mieć pewność, że dostaniemy coś dobrego, a nie robionego ot tak, byle przeszło. Dobór odpowiedniego sprzętu, technologii, dobre rozplanowanie, funkcjonalność, itd., itd., to kwestie, które początkowo mogą się niektórym wydawać dość błahe, ale naprawdę mają ogromne znaczenie. Lepiej szukać zniżek, negocjować ceny przy zakupie sprzętu niż przy projekcie...
2013-07-16 10:04:21 57
Projekt technologiczny, która firma?
Dołączamy do grona tych, którzy znają się na projektowaniu :) Jesteśmy tu od niedawna (przy okazji witamy wszystkich forumowiczów!), ale w gastronomii "siedzimy" już od kilkunastu lat. Przygotowujemy profesjonalne projekty technologiczne (wersja papierowa + elektroniczna) dopasowane do charakteru planowanej działalności. Koszt ustalamy indywidualnie, a więc w razie zainteresowania prosimy o kontakt pod nr 327 508 130. Jeśli chodzi o sprzęt jesteśmy otwarci na negocjacje :) Więcej info: https://mmgastro.pl/projektowanie PS. Oczywiście również pomagamy w przeprawie z Sanepidem i przeprowadzeniu procedur wszelakich, które są niezbędne, aby otworzyć swój lokal.
2013-07-15 12:41:25 57
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.