Filtracja oleju i zalety
Wybacz kolego - crxvtec - ale pisząc takie rzeczy mijasz się z prawdą. "...użycie systemu Vito nic by nie pomogło bo urządzenie przelewa olej przez filtr a nie zbiera osadów poniżej grzałek w strefie zimnej, poza tym Vito nie można użyć do frytownicy bo budowa na to nie pozwala można jej użyć do mniejszych frytkownic nastawnych, lub stojących ale dla małej ilości, pojemności oleju w której usmażymy frytki a nie potraw w panierce które potrzebują głębokiego oleju... "
System VITO działa sprawnie i wysysa wszystko ze strefy zimnej, są to kawałki frytek, panierka, mniejsze fragmenty potraw i zatrzymuje to na celulozowym filtrze.( podobno nawet piecio mikronowej wielkosci). Po odliczeniu kosztów papierowych wkładów, oszczędności i tak są spore.
pozdrawiam
|
2013-07-19 12:46:41 |
23 |