FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / LOGO
logo
Data rejestracji w systemie: 2013-06-19
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 4       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Filtracja oleju i zalety
Wybacz kolego - crxvtec - ale pisząc takie rzeczy mijasz się z prawdą. "...użycie systemu Vito nic by nie pomogło bo urządzenie przelewa olej przez filtr a nie zbiera osadów poniżej grzałek w strefie zimnej, poza tym Vito nie można użyć do frytownicy bo budowa na to nie pozwala można jej użyć do mniejszych frytkownic nastawnych, lub stojących ale dla małej ilości, pojemności oleju w której usmażymy frytki a nie potraw w panierce które potrzebują głębokiego oleju... " System VITO działa sprawnie i wysysa wszystko ze strefy zimnej, są to kawałki frytek, panierka, mniejsze fragmenty potraw i zatrzymuje to na celulozowym filtrze.( podobno nawet piecio mikronowej wielkosci). Po odliczeniu kosztów papierowych wkładów, oszczędności i tak są spore. pozdrawiam
2013-07-19 12:46:41 23
FRYTOWNICA I GRILL
1. Jaką pojemność powinienem wybrać 2. Czy model wbudowany w szafkę czy wolnostojący. 3. Czy elektryczny czy może gazowy. 4.jaka firma jest godna polecenia 1. - to zalezy od ilosci porcji 2. - jesli chcesz miec sprzet funkcjonalny na dlugie lata kup wypasiony model zabudowany 3. - policz co sie oplaca (do tego nie potrzeba speca od gastronomii) 4. - hmmmm, to troche jak z samochodami ... :-)
2013-07-01 10:08:54 5
Wycena używanego sprzętu.
Ciężko takie rzeczy wycenić.
2013-06-22 10:26:13 4
Samochód retro - szukam pomysłu
To troche malo...
2013-06-19 11:15:34 6
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.