FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / WYCENA UżYWANEGO SPRZęTU.
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

WYCENA UżYWANEGO SPRZęTU.

Autor: miniu


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2013-05-03 o godzinie 09:48:04.
Jako że zamykam działalność gospodarczą muszę podać rynkowe kwoty sprzętu do inwentaryzacji.
Na internecie ciężko znaleźć cokolwiek w tym temacie może ktoś się orientuje w wartości rynkowej tego sprzętu
Polkat Bemar Elektryczny BEW 1 1/2 N używany 16 lat
Kromet Opiekacz gazowy OGZ -24 (dwa razy naprawiany silnik) używany 16 lat
Frytkownica dwu komorowa jakiej firmy to nie wiem bo pozdzierane tabliczki są używana 13 lat
Bemar elektryczny na 4 garnki(zniszczone wszystkie 4) też nie znanej firmy używany 16 lat
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 2 napisany 2013-05-03 o godzinie 14:20:31.
Wartość rynkowa wynos 0 , oddaj na złom i po robocie.
 
Wycena używanego sprzętu.
Autor: VipGastro


Wypowiedzi: 23
Post 3 napisany 2013-05-04 o godzinie 10:58:03.
Popieram przedmówcę cena rynkowa wyszczególnionego sprzętu z suchych informacji wynosi 0 zł... Dołącz zdjęcia poglądowe sprzętów
Pozdrawiam

VipGastro

ul. Kuropatwy 40, 02-892 Warszawa
mobile: +48 606 900 027, +48 606 900 023
www: www.vipgastro.pl
mail: biuro@vipgastro.pl
facebook: http://www.facebook.com/VipGastro

 
Autor: logo


Wypowiedzi: 4
Post 4 napisany 2013-06-22 o godzinie 10:26:13.
Ciężko takie rzeczy wycenić.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.238.8.102
Data: 2020-10-21
Czas: 17:44:34
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: WYCENA UżYWANEGO SPRZęTU.
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "wycena używanego sprzętu." w grupie "produkty dla gastronomii"
TAGI: urządzenia gastronomiczne (37)    wyposażenie kuchni (19)    sprzęt (11)    sprzęt gastronomiczny (26)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Budka z lodami oraz miejsce    Koszt stworzenia menu   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.