LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
| TEMAT |
WYPOWIEDZI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Spaghetteria, Makaroniarnia - Pytanie
Witam,
otwieram niewielki lokal gastronomiczny i zastanawiam się nad włączeniem do oferty także makaronów.
Mam w związku z tym pytanie:
Jak w spaghetteriach typu fast food przechowywany jest gotowy makaron? W bemarach czy może jest gotowany do pewnego momentu, przechowywany w temp. pokojowej [..]
|
2 |
2014-12-10 10:35:51 |
|
Przygotowywanie półproduktów - Kraków
Witam,
szukam firmy cateringowej w Krakowie do stałej współpracy, która będzie przygotowywała dla mnie półprodukty do małej gastronomii. Chodzi mi głównie o farsz pieczarkowy, kurczaka i szpinak. Zależy mi też na sosach własnej produkcji keczup, czosnkowy, majonez, ostry, musztarda. [..]
|
1 |
2014-09-17 15:48:17 |
|
Jaki piec do zapiekanek ?
Witam,
zamierzam otworzyć lokal gastronomiczny, w którym będą serwowane głównie zapiekanki. Jaki powinienem wybrać piec (będę w nim robił tylko zapiekanki)? Zastanawiam się nad piecami konwekcyjnymi marki Unox LineMicro Domenica lub LineMiss Rossella. Jaka jest różnica pomiędzy tymi piecami? Czym r [..]
|
10 |
2014-08-08 12:22:19 |
|
|