![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SPAGHETTERIA, MAKARONIARNIA - PYTANIE |
|||||||
|
Autor:
Leeloo
Tematy: 3 Wypowiedzi: 6 |
Witam,
otwieram niewielki lokal gastronomiczny i zastanawiam się nad włączeniem do oferty także makaronów. Mam w związku z tym pytanie: Jak w spaghetteriach typu fast food przechowywany jest gotowy makaron? W bemarach czy może jest gotowany do pewnego momentu, przechowywany w temp. pokojowej i później wrzucany na 30-40 s. do wrzątku czy może jeszcze inaczej? Dzięki za odpowiedź |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Z punktu widzenia SANEPIDU polecałabym przechowywanie w bemarach,
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 10:33:03 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|