FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SPAGHETTERIA, MAKARONIARNIA - PYTANIE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SPAGHETTERIA, MAKARONIARNIA - PYTANIE

Autor: Leeloo


Tematy: 3
Wypowiedzi: 6
Post 1 napisany 2014-12-09 o godzinie 22:31:07.
Witam,
otwieram niewielki lokal gastronomiczny i zastanawiam się nad włączeniem do oferty także makaronów.

Mam w związku z tym pytanie:
Jak w spaghetteriach typu fast food przechowywany jest gotowy makaron? W bemarach  czy może jest gotowany do pewnego momentu, przechowywany w temp. pokojowej i później wrzucany na 30-40 s. do wrzątku czy może jeszcze inaczej?

Dzięki za odpowiedź
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2014-12-10 o godzinie 10:35:51.
Z punktu widzenia SANEPIDU polecałabym  przechowywanie w bemarach,
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 10:33:03
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SPAGHETTERIA, MAKARONIARNIA - PYTANIE
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "spaghetteria, makaroniarnia - pytanie" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.