FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / LEELOO
Leeloo
Data rejestracji w systemie: 2014-07-27
Ilość tematów: 3       Ilość wypowiedzi: 6       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Spaghetteria, Makaroniarnia - Pytanie
Witam, otwieram niewielki lokal gastronomiczny i zastanawiam się nad włączeniem do oferty także makaronów. Mam w związku z tym pytanie: Jak w spaghetteriach typu fast food przechowywany jest gotowy makaron? W bemarach  czy może jest gotowany do pewnego momentu, przechowywany w temp. pokojowej i później wrzucany na 30-40 s. do wrzątku czy może jeszcze inaczej? Dzięki za odpowiedź
2014-12-09 22:31:07 2
Przygotowywanie półproduktów - Kraków
Witam, szukam firmy cateringowej w Krakowie do stałej współpracy, która będzie przygotowywała dla mnie półprodukty do małej gastronomii. Chodzi mi głównie o farsz pieczarkowy, kurczaka i szpinak. Zależy mi też na sosach własnej produkcji keczup, czosnkowy, majonez, ostry, musztarda.
2014-09-17 15:48:17 1
Jaki piec do zapiekanek ?
mój e-mail: [code]5tyelement@g.pl[/code]
2014-07-29 18:07:52 10
Jaki piec do zapiekanek ?
Szukałem w internecie pieców hybrydowych i widzę, że nie ma zbyt bogatej oferty tego typu urządzeń. Na piec jestem w stanie wydać do 12 tys. Znalazłem niedrogi piec Fiamma MW 38.10CG, czy taki piec się sprawdzi? Czy może sugerujesz inne urządzenie z przedziału cenowego, który podałem? Przy wyborze kieruję się pojemnością (chcę żeby zmieściła się bagietka min. 40 cm długości) ale też wyglądem samego pieca, ponieważ wszystko będzie się odbywało na oczach klienta.
2014-07-28 23:56:27 10
Jaki piec do zapiekanek ?
Bagietki będę miał świeże z piekarni, na nie będę nakładał farsz pieczarkowy, ser i inne dodatki. Dziennie zamierzam wydawać ok 80-100 zapiekanek, w godzinach szczytu może nawet 25/h. W piecu będę robił tylko zapiekanki. Od momentu zamówienia do wydania produktu powinno minąć nie dłużej niż 3 - 3,5 min.
2014-07-28 18:15:52 10
Jaki piec do zapiekanek ?
Witam, zamierzam otworzyć lokal gastronomiczny, w którym będą serwowane głównie zapiekanki. Jaki powinienem wybrać piec (będę w nim robił tylko zapiekanki)? Zastanawiam się nad piecami konwekcyjnymi marki Unox LineMicro Domenica lub LineMiss Rossella. Jaka jest różnica pomiędzy tymi piecami? Czym różni się piec zasilany 230V a 400V? Proszę o porady. Pozdrawiam
2014-07-27 19:44:10 10
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.