FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / KARMA
Karma
Data rejestracji w systemie: 2015-09-25
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 3       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Odpowiednia temperatura pieca do pizzy
A jak zachowuje się proces pieczenia pizzy przy takich ustawieniach kiedy wsadzone są 4 pizze? Jest różnica jak się piecze jedną? Mam taki piec: Redfox, 2x35 www.xxlgastro.pl/pl/redfox-piec-do-pizzy-2-poziomowy-980x920x760mm-2-x.html I faktycznie przyznam rację Pani Joannie, że dużo też zależy od jakości/grubości ciasta bo bardzo różne wychodzą. Wniosek jest taki, że musisz próbować.
2016-02-15 14:11:01 9
Maszyna do pakowania plasterków wędlin
Zobacz jak tutaj wygląda wędlina spakowana w pakowarce próżniowej (ale nie wiem dokładnie której: www.xxlgastro.pl/pl/bartscher-worki-do-pakowania-proniowego-jedna-stro-6649715.html Wydaje mi się, że skoro to jest sprzedaż na małą skalę to zastanów się nad zgrzewarką tzn jakieś styropianowe opakowanie odpowiednie dla danej weliny, jej ilości i kształtu i taką pakowarkę lub zgrzewarkę która nałoży na to folię. Potem możesz doklejać naklejki na folię.
2016-02-15 13:57:31 15
Co powinno znajdować się na stole w restauracji ?
Przecież masz bardzo duży wybór w byle sklepie online gdzie możesz przeglądać sobie asortyment do kawiarni. Przykład pierwszy z brzegu: www.xxlgastro.pl/pl/sprzet-drobny A co do serwetników: www.xxlgastro.pl/pl/sprzet-drobny/serwetniki Trochę tego jest
2015-09-25 13:27:00 11
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.