Jak przeliczyć zapotrzebowanie na sztućce i szkoło
Ogólne zasady przeliczania:
TALERZ PŁASKI: ilość miejsc x 1,2
TALERZ GŁĘBOKI: ilość miejsc x 0,75
TALERZ DESEROWY: ilość miejsc x 2
KIELISZEK DO WODY: ilość miejsc x 1,1
KIELISZEK DO WINA: ilość miejsc x 1,1
KIELISZEK DO SZAMPANA: ilość miejsc x 0,6
WIDELEC: ilość miejsc x 1,2
ŁYŻKA: ilość miejsc x 0,6
NÓŻ: ilość miejsc x 1,2
ŁYŻECZKA DO HERBATY: ilość miejsc x 1,2
Zapraszam na naszą stronę gdzie można znaleźć tą i inne porady
http://www.robin.pl/zastawa-stolowa3 |
2013-12-10 12:50:13 |
11 |
jaki opiekacz?
Proponuję gyros firmy RM Gastro o wsadzie 20kg w cenie 2982,75 http://www.robin.pl/opiekacz-elektryczny-gyros5 ewentualnie o wsadzie 56 kg w cenie 4082,37 http://www.robin.pl/opiekacz-elektryczny-gyros1 też firmy RM Gastro. Bardzo dobre urządzenia w razie dodatkowych służymy pomocą Hurtownia Robin www.robin.pl |
2013-11-29 08:47:39 |
11 |