FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / HOT-GASTRO
Hot-Gastro
Data rejestracji w systemie: 2014-03-14
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 5       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Zlecę wykonanie projektu technologicznego kuchni w kawiani
Witam, W sprawie projektu prosze o kontakt 501-274-365. Pozdrawiam, Kasia  Hot-Gastro
2014-03-23 12:28:17 10
Nitypowa działalność Kuchnia i przepisy związane z jej ewentualnym odbiorem
Witam, Tak, kazda dzialalnosc gastronomiczna musi posiadac zgode Wojewodzkiego Inspektora Sanitarnego i Panstwowej Strazy Pozarnej, a lokal musi byc odebrany przez Sanepid. Pomieszczenie musi byc zgodne z wymogami sanitarno higienicznymi m.in posiadac wentylacje. Nie musisz osobiscie przechodzic przez "gehenne papierowa" wiele firm zajmujacych sie projektami technologicznymi oferuje uzyskanie zgody i stempelka Sanepidu za dodatkowa oplata. Piszesz ze jest to obiekt zabytkowy, czy byl/jest przystosowany pod gastronomie? Jesli nie to [size=2][font=Verdana]przed podjęciem jakichkolwiek prac remontowo-budowlanych związanych z modernizacją czy adaptacją, należy uzyskać zgodę Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków.[/font][/size] [size=2][font=Verdana]Jesli bedziecie potrzebowac projektu technologii z uzyskaniem zgody Sanepidu, oraz wyposazenie zaplecza kuchennego, zapraszam do kontaktu.[/font][/size] [size=2][font=Verdana]Hot-Gastro, Kasia 501-274-365 [/font][/size]
2014-03-16 12:04:14 4
Wyposażenie małej gastronomii
Witam, Przede wszystkim potrzebna bedzie zmywarka (jesli zastawa jest porcelanowa a nie jednorazowa), jesli bedzie to mala gastronomia wystarczy zmywarka podblatowa z funkcja wyparzania. Przyda sie tez kuchenka np.indukcyjna nastawna do przygotowywania cieplych sosow, plackow i ewentualnie zup. Mozesz je przygotowywac jesli masz odpowiednie zaplecze, a to bedzie tez zalezalo od lokalu i jego powierzchni. Podobnie z pierogami - jesli bedziesz kupowac gotowe to ok, ale do samodzielnego przygotowywania potrzebna bedzie przygotowalnia lub wydzielone miejsce do produkcji. Jesli masz jeszcze jakies pytania zapraszam do kontaktu. Zajmuje sie wyposazaniem lokali gastronomicznych i chetnie pomoge w przygotowaniu kosztorysu, rowniez sprzetu drobnego. Kasia 501-274-365 Jesli ma byc to lokal dla mam z dziecmi to pomyslcie nad miejscem do przewijania i kacikiem zabaw dla maluchow.
2014-03-15 00:26:59 16
drobny sprzęt kuchenny
W sprawie doposazenia lokalu zapraszam do kontaktu z nami. Hot-Gastro Kasia 501-274-365
2014-03-14 23:58:37 14
Prośba o wycenę mebli kuchennych / gastronomicznych
Witam, Jezeli potrzebuje Pan projektu lub wyposazenia do nowego lokalu, zapraszam do kontaktu. Kasia 501-274-365
2014-03-14 23:45:38 2
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.