FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / HOT
hot
Data rejestracji w systemie: 2013-05-02
Ilość tematów: 2       Ilość wypowiedzi: 6       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
czy pizze można produkować-piec w przyczepie gastronomicznej
Dziękuje za podpowiedzi :-) .właściwie wiekszość rzeczy będzie przetworzona.praktycznie chodzi o pokrojenie jakiegoś pomidora i ew. mozzarelli.firmy nawet sos boloński mają w ofercie.chodzilo mi tez o to jak musi być zabezpieczona termicznie przyczepa zeby mozna bylo ustawic piec (wiadomo ze temp. w środku ok 350 stopni).i ile kosztowalaby adaptacja takiej przyczepy.mniej wiecej oczywiście.
2013-11-07 11:43:20 9
Marża w gastronomii
Zajmuje sie pizzeriami od kilku lat i zgadzam sie z Damianem.potrzebna Ci fachowa!!!!!!! pomoc i to szybko.z własnego doświadczenia humanista spokojnie ogarnia FOOD-COST :-) .w praktyce to podstawa prowadzenia tego typu interesu.znajdz pizzera który jeszcze raz zrobi albo skoryguje menu,szczególnie gramatury.drugi element to dostawa chociaż w twoim przypadku pozazdrościć czasu :-) .i bardzo aktywna reklama,bezpośrednia i pośrednia.faktycznie sam facebook to mało troche.pozdrawiam wojtek
2013-11-06 16:36:07 14
czy pizze można produkować-piec w przyczepie gastronomicznej
Ponawiam swoje pytanie na temat pizzy.w założeniu że jest to możliwe tzn produkcja w mobilnym punkcie co sie bardziej opłaca.punkt mobilny czy tradycyjny stacjonarny?.punkt bedzie w warszawie i chce sie skupić bardziej na dostawach niż na sali.pozdrawiam :-)
2013-11-06 16:23:25 9
Marża w gastronomii
Witam.tak z ciekawości po pierwsze czy masz dostawy?.po drugie jeżeli tak to jaki jest ich czas?czy twój lokal to tylko sala?
2013-11-05 20:48:52 14
czy pizze można produkować-piec w przyczepie gastronomicznej
Witam.Jak w tytule zastanawiam sie nad otwarciem mobilnej pizzerii tylko z dowozami.chodzi o produkcję w pawilonie lub w przyczepie.jak na takie rozwiązanie może sie zapatrywać sanepid (dodam że ciasto bedzie dowożone z piekarni robiacej z mojego przepisu.półprodukty w ladach chłodzących i w lodówkach część w zamrażarce/kach).Widziałem że bodex robił kiedyś takie dla jednej z sieci pizzerii.przy okazji pytanie do Barnnet czy mają coś podobnego w swojej ofercie .pozdrawiam wszystkich na forum.wojtek
2013-11-05 20:41:47 9
Wózek do hot-dogów
Witam serdecznie.Chciałbym otworzyć stoisko z hot dogami.jestem częstym gościem na tym portalu,czytam uwaznie posty i państwa odpowiedzi.chodzi mi o typ wózka z rowerem.mam pytanie czy w centrum warszawy można sprzedawać takie hot dogi.
2013-05-02 20:59:04 3
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.