FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / WóZEK DO HOT-DOGóW
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

WóZEK DO HOT-DOGóW

Autor: hot

Tematy: 2
Wypowiedzi: 6
Post 1 napisany 2013-05-02 o godzinie 20:59:04.
Witam serdecznie.Chciałbym otworzyć stoisko z hot dogami.jestem częstym gościem na tym portalu,czytam uwaznie posty i państwa odpowiedzi.chodzi mi o typ wózka z rowerem.mam pytanie czy w centrum warszawy można sprzedawać takie hot dogi.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: lukasz

Wypowiedzi: 7
Post 2 napisany 2013-05-04 o godzinie 08:28:21.
witam wszedzie mozesz sprzedawac takie hot dogi ale musisz miec dzierzawe gruntu pozwolenie na handel obwozny i nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze toaleta przynajmniej jedna bedzie niezbedna dla sanepidu dla pracownika. Dzierzawa gruntu to najprosciej od osoby prywatnej bo miasto to bedzie chcialo sterte papierow od ciebie az lato minie to wtedy wydadza Ci pozwolenie, a od osby prywatnej to jest najprosciej, potrzebna jest umowa najmu nieruchomosci pozwolenie sanepidu i w ciagu 2 tygodni mozesz dzialac.Powodzenia pozdrawiam Lukasz

Wózek do hot-dogów
Autor: Gastronomek

Wypowiedzi: 20
Post 3 napisany 2013-07-02 o godzinie 15:32:35.
I przy okazji wspomniana toaleta też chyba można za jednym zamachem załatwić. Wystarczy umowa o wynajem
Wszystko, czego Ci potrzeba, znajdziesz tutaj - www.horeca.pl

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:38:58
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: WóZEK DO HOT-DOGóW
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "wózek do hot-dogów" w grupie "mobilna gastronomia"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.