![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WóZEK DO HOT-DOGóW |
|||||||
|
Autor:
hot
Tematy: 2 Wypowiedzi: 6 |
Witam serdecznie.Chciałbym otworzyć stoisko z hot dogami.jestem częstym gościem na tym portalu,czytam uwaznie posty i państwa odpowiedzi.chodzi mi o typ wózka z rowerem.mam pytanie czy w centrum warszawy można sprzedawać takie hot dogi.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
lukasz
Wypowiedzi: 7 |
witam wszedzie mozesz sprzedawac takie hot dogi ale musisz miec dzierzawe gruntu pozwolenie na handel obwozny i nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze toaleta przynajmniej jedna bedzie niezbedna dla sanepidu dla pracownika. Dzierzawa gruntu to najprosciej od osoby prywatnej bo miasto to bedzie chcialo sterte papierow od ciebie az lato minie to wtedy wydadza Ci pozwolenie, a od osby prywatnej to jest najprosciej, potrzebna jest umowa najmu nieruchomosci pozwolenie sanepidu i w ciagu 2 tygodni mozesz dzialac.Powodzenia pozdrawiam Lukasz
|
||||||
![]() Autor: Gastronomek Wypowiedzi: 20 |
I przy okazji wspomniana toaleta też chyba można za jednym zamachem załatwić. Wystarczy umowa o wynajem
Wszystko, czego Ci potrzeba, znajdziesz tutaj - www.horeca.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:38:58 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|