FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / GGPLUS
ggplus
Data rejestracji w systemie: 2013-05-11
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 5       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Bistro a lansowanie go w internecie
Jestem zainteresowany współpracą. Mamy doświadczenie w marketingu gastronomicznym proszę o kontakt pawel.bronz@gmail.com. Chętnie doradzimybi pomożemy.
2014-07-25 10:21:08 8
FRYTKI BELGIJSKIE
[color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Frytki belgijskie[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Mrożone, wstępnie smażone[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Składniki: ziemniaki, olej roślinny[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Rozmiar 6/6mm,9/9mm,13/13mm[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Waga netto: 2,5kg[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Przygotowanie: frytki smażyć w[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]gorącym oleju ( ok. 175 st. C) przez[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]3-5 min do aż staną się chrupiące i[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]złotobrązowe[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Przechowywanie:[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]-6 C - 3-4 dni[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]-12 C - 2 tyg.[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]-18 C - kilka miesięcy[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Termin przydatności: 2 lata[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Nie zamrażać ponownie po[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]rozmrożeniu[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Frytki pakowane w kartony 10 kg,[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]wewnątrz 4 worki po 2,5 kg, na[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]palecie 64 kartony[/font][/size][/color] [url=http://www.goldenline.pl/ramka/aHR0cDovL2VraW4ucGw=][color=#9f7044][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]http://ekin.pl[/font][/size][/color][/url] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Przedstawiciel handlowy:[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]tel. : +48 669771414[/font][/size][/color] [color=#666666][size=1][font=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]e-mail: biuro@ekin.pl[/font][/size][/color]
2014-05-05 14:14:59 5
Usługi hotelowe
Proszę o kontakt w sprawie Państwa usług. 604985799@eranet.pl 604985799 Paweł
2013-07-20 16:12:35 3
Przyczepa gastronomiczna naleśniki
Witam Ostatnio zastanawiam się nad otwarciem przyczepy gastronomicznej przy szkole podstawowej. W przyczepie będą naleśnika wszelkiego rodzaju na słodko na słono, gofry, latem może lody. Jak uważacie czy takie coś wypali. Wiem że latem będę musiał zmieniać lokalizacje. Liczę na imprezy w stylu dożynki, festyny itp. Proszę o pomoc jakie wymogi potrzebne są do otwarcia takiej przyczepy. Czy podany asortyment jest za mały czy warto coś jeszcze wprowadzić. Ceny mają być przystępne dla dzieci. Jeszcze jedno pytanie czy można wynająć przyczepę gastronomiczną czy trzeba kupić. Paweł
2013-06-23 10:30:29 6
Sprzęt gastronomiczny Wrocław
Witam Czy znalazł Pan już odpowiednie wyposażenie do lokalu. Proszę napisać jak idzie Panu sprzedaż. Może będę mógł Panu pomóc. Proszę o kontakt mailowy lub przez forum. Paweł Bronz pawel.bronz@gmail.com
2013-05-11 19:12:04 19
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.