![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: BISTRO A LANSOWANIE GO W INTERNECIE |
|||||||
|
Autor:
Bistro a reklama w internecie Wypowiedzi: 1 |
Prowadzę od pół roku własną działalność gospodarczą z branży gastronomicznej. Posiadam bistro, które jest zlokalizowane w Śródmieściu. Chciałabym żeby powstała profesjonalna strona internetowa. Pragnę żeby ta strona miała profesjonalna szatę graficzną. Drugim moim marzeniem jest użycie w sposób specyficzny cennika który by był animowany. Oczywiście chce także udostępnienie serwera i serwisowanie go w razie awarii. Czy znacie jakąś firmę która zapewni mi cały zakres usług które oczekuje
Karolina z Krakowa |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Tikal
Tematy: 2 Wypowiedzi: 4 |
Witam, znam dobrą i sprawdzoną firmę. Zajmowali sie tematem restauracji i klubu na Foksal w Warszawie mojego znajomego. Z tego co słyszałem to znają się na rzeczy i potrafia doradzić co i jak działać by promować swój biznes w sieci. Ich strona to www.chillart.eu.
Pozdrawiam
When I was 5 years old,
my mom always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "HAPPY". They told me I didn`t understand the assignment and I told them they didn`t understand life. |
||||||
|
Autor:
ggplus
Wypowiedzi: 5 |
Jestem zainteresowany współpracą. Mamy doświadczenie w marketingu gastronomicznym proszę o kontakt pawel.bronz@gmail.com. Chętnie doradzimybi pomożemy.
|
||||||
|
Autor:
sympatyczna.forumowiczka
Wypowiedzi: 3 |
W Krakowie jest wiele tego typu konkurencyjnych firm, które za nieduże pieniądze i rzetelnie wywiążą się ze zleconej usługi. Nie ma sensu zlecać tego komuś w Warszawie bo kontakt będzie znacznie ograniczony, a przy tworzeniu stron ważny jest bezpośrednie spotkanie z klientem.
Tylko interesujące blogi z przepisami- http://kuchenne-rewolucje.com
|
||||||
Autor:
misiaczeklodowy
![]() ![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 73 |
Bistro a reklama w internecie napisał(a) w dniu 2014-07-23 o godzinie 13:27:35: Prowadzę od pół roku własną działalność gospodarczą z branży gastronomicznej. Posiadam bistro, które jest zlokalizowane w Śródmieściu. Chciałabym żeby powstała profesjonalna strona internetowa. Pragnę żeby ta strona miała profesjonalna szatę graficzną. Drugim moim marzeniem jest użycie w sposób specyficzny cennika który by był animowany. Oczywiście chce także udostępnienie serwera i serwisowanie go w razie awarii. Czy znacie jakąś firmę która zapewni mi cały zakres usług które oczekuje Karolina z Krakowa bzdura na kółkach. Animowane menu to flash, nie będzie czytane przez google. Poza tym na urządzeniach mobilnych to będzie koszmar |
||||||
![]() Autor: JNS Wypowiedzi: 7 |
Witam, oferujemy kompleksowe usługi dla branży gastronomicznej. W naszej ofercie znajdzie Pani nie tylko realizację profesjonalnej strony www z tanim hostingiem dla swojego bistro. Wspieramy również restauracje, pizzerie i bary przy wdrożeniach systemów gastronomicznych, szkolimy użytkowników i oferujemy niezawodny sprzęt w konkurencyjnych cenach. Pomagamy optymalizować działalność lokalu gastronomicznego. Zapraszamy do kontaktu biuro@jns.pl, 42 209 27 01. Z pewnością znajdziemy rozwiązanie idealnie dopasowane do Pani potrzeb.
Systemy gastronomiczne dla Twojego lokalu:
- sprzęt, oprogramowanie, wdrożenia i wsparcie serwisowe www.jns.pl Tel. 42 209 27 01 |
||||||
|
Autor:
MikunChef Wypowiedzi: 3 |
Mam swoją firmą, jednoosobowa twórczyni po krakowskiej PWSP - na priv podam; reszta pseudo ofert to ściema, nie mają pojęcia o co chodzi
! |
||||||
![]() Autor: ESC S.A. Wypowiedzi: 4 |
Witam
Zapraszam do korzystania z usług naszej firmy. Nasze strony są zawsze starannie dopracowane, czytelne i intuicyjne. Największym atutem jest jednak profesjonalny CMS dzięki któremu edycja strony jest dziecinnie prosta. Nasze realizacje można oglądnąć na stronie www.vela.net.pl Zachęcam do kontaktu! tel.:+48 12 656 51 58 e-mail: vela@escsa.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 04:41:30 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|