| TEMAT |
WYPOWIEDZI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Dobudówka
Witam mam pytanie odnośnie dobudówki .
Chcę otworzyć kuchnie w której będę przygotowywał z produktów pół produkty do Food Trucka (obieranie warzyw - krojenie , mycie sałaty , klepanie mięsa ... tip.
Posiadam w części mieszkalnej pomieszczenie ( niebieski kwadrat ) które mogę odseparować od reszty [..]
|
2 |
2019-08-21 07:19:33 |
|
Przechowywanie DODATKÓW do serwisu
Witam
FOOD TRUCK
Ma może ktoś jakiś pomysł na przechowywanie podczas dnia dodatków do serwisu ? Chodzi mi przykładowo o pomidorka , ogóreczka , cebulkę pokrojoną , ser .
na coś takiego nie mam miejsca
https://sprzedajemy.pl/witryna-lada-salatkowa-120cm-8gn-1-6-nadstawka-witrynka-nowa- [..]
|
1 |
2019-08-04 20:59:53 |
|
Opłata za metraż
Witam chcę otworzyć stacjonarną kuchnię która będzie produkować pół produkty wysyłane do punktów mobilnych . I teraz moje pytanie jakie opłaty są za metraż i czy są jakieś normy . Kuchnia stacjonarna docelowo będzie na moim placu . Chodzi o opłaty za sam metraż . Z góry dziękuje za pomoc . [..]
|
1 |
2017-07-13 23:43:48 |
|
Przyczepa gastronomiczna ( Campingowa )
Witam mam na imię Damian i planuję otworzyć budkę gastronomiczną z fast-foodem .
Trapią mnie następujące zagadnienia .
1. Czy mogę przerobić Przyczepę Campingową na budkę gastronomiczną ? Przerobienie było by w własnym zakresie chodzi od strony prawnej czy może egzystować coś takiego . Rejestro [..]
|
2 |
2013-01-30 09:07:02 |
|