| TEMAT |
WYPOWIEDZI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Opłaaty
Witam mam takie szybkie pytanie dla osób prowadzących lolal kebab: Ile wynoszą wasze miesięczne rachunki za prąd, wodę? [..]
|
1 |
2016-02-27 18:37:49 |
|
Czy aby móc prowadzić mały lokal z kebabem trzeba mieć zawód kucharza ?
Czy aby założyć i samemu prowadzić ( przyrządzać potrawy, obsługiwać klienta itd) trzeba mieć zawód lub przejść jakieś szkolenia/kursy w gastronomi itp ? Czy jest to obowiązek ? Czy po prostu można nie mieć żadnego wykształcenia lub zupełnie inne ?
Prosze o odpowiedź [..]
|
1 |
2016-02-05 21:31:28 |
|
Pytanie dla osów prowadzących Kebab w mieście 5-10 tyś. mieszkańcow
Witam zastanawiam się nad otworzeniem lokalu KEBAB w mieście o populacji 8000, powierzchnia 6km2.
Pytanie dotyczy szacowanego obrotu tj. ilości klientów/ sprzedawanych potraw. Wiem że to zależy od dnia, pory roku i lokalizacji i innych ale chciałbym abyście określili ile to mniej więcej jest, w j [..]
|
5 |
2016-04-25 21:24:05 |
|
Jak otworzyć Lokal-KEBAB
Witam !
Od kilku dni chodzi mi po głowie pomysł otwarcia własnego lokalu typu KEBAB. Jednakże na chwile obecną moja wiedza na temat prowadzenia takiej działaności jest bardzo niska. Chciałbym prosić o jakieś wskazówki od tego na co zwrócic uwagę, od czego zaczać, czy jest to trudne, itp.... Wiem [..]
|
3 |
2015-12-16 08:52:05 |
|