FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / BRATWA
Bratwa
Data rejestracji w systemie: 2015-11-20
Ilość tematów: 4       Ilość wypowiedzi: 6       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
TEMAT WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Opłaaty
Witam mam takie szybkie pytanie dla osób prowadzących lolal kebab: Ile wynoszą wasze miesięczne  rachunki za prąd, wodę? [..]
1 2016-02-27 18:37:49
Czy aby móc prowadzić mały lokal z kebabem trzeba mieć zawód kucharza ?
Czy aby założyć i samemu prowadzić ( przyrządzać potrawy, obsługiwać klienta itd) trzeba mieć zawód lub przejść jakieś szkolenia/kursy w gastronomi itp ? Czy jest to obowiązek ? Czy po prostu można nie mieć żadnego wykształcenia lub zupełnie inne ? Prosze o odpowiedź [..]
1 2016-02-05 21:31:28
Pytanie dla osów prowadzących Kebab w mieście 5-10 tyś. mieszkańcow
Witam zastanawiam się nad otworzeniem lokalu KEBAB w mieście o populacji 8000, powierzchnia 6km2.   Pytanie dotyczy szacowanego obrotu tj. ilości klientów/ sprzedawanych potraw. Wiem że to zależy od dnia, pory roku i lokalizacji i innych ale chciałbym abyście określili ile to mniej więcej jest, w j [..]
5 2016-04-25 21:24:05
Jak otworzyć Lokal-KEBAB
Witam ! Od kilku dni chodzi mi po głowie pomysł otwarcia własnego lokalu typu KEBAB. Jednakże na chwile obecną moja wiedza na temat prowadzenia takiej działaności jest bardzo niska. Chciałbym prosić o jakieś wskazówki od tego na co zwrócic uwagę, od czego zaczać, czy jest to trudne,  itp.... Wiem   [..]
3 2015-12-16 08:52:05
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.