Przyczepa gastronomiczna poza sezonem
Witam wszystkich forumowiczów.
Po sezonie letnim nad morzem mam wolną przyczepę i chciałbym ją w jakiś sposób wykorzystać, co sugerujecie żeby w niej zrobić? Dotychczas w przyczepie sprzedawane były lody włoskie ale to zimą nie przejdzie a chciałbym aby przyczepa zarabiała na siebie przez cały rok. Nie jestem przekonany do jakiegoś konkretnego rozwiązania ale rozważam opcje:
- gofry, naleśniki
- typowy fast food czyli hamburgery, hot dogi, zapiekanki, frytki
Które rozwiązanie według Was doświadczonych w tym temacie użytkowników jest lepsze? Powiedzmy, że nie ograniczają mnie zbytnio fundusze, bo wiem że jak się dobrze zrobi to raczej dobrze pójdzie. Zależy mi również aby nie przerabiać zbytnio tego co już mam. |
2013-10-23 20:58:29 |
4 |