| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
poszukuje dostawców świezych burgerów wołowych
Witam,
Jak w temacie, poszukuje dostawców swieżych burgerów wołowych w trójmieście.
Waga 150-180 gram
Pozdrawiam. |
2013-11-03 20:09:37 |
5 |
|
Piekarnik gazowy wolno stojący czy salamander
Witam,
Otwieram niedługo, przyczepę z zapiekankami i mam pytanie odnośnie urządzenia w którym będę je piekł np Salamander gazowy np taki jak na tym zdjęciu
[img]http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/43/85/24/3643852457[/img]
czy lepiej piec jak np coś takiego http://allegro.pl/turmag-piekarnik-gazowy-wolnostojacy-4-kw-i3600384878.html
zastanawia mnie które urządzenie będzie szybciej piekło zapiekanki, bo czas oczekiwania jest mega ważny dla klientów. Zdaję sobie sprawę z tego iż salamander nie da mi możliwości wykorzystania go np do upieczenia "pizzy w rożku", a tamten piec da. Są plusy i minusy, proszę powiedzcie wg Was które z tych urządzeń ma własnie więcej plusów.
Dziękuje za odpowiedź |
2013-10-23 19:45:04 |
2 |
|
Zapiekanki w przyczepie gastronomicznej
A mam pytanie odnośnie np Salamandra gazowego, czy np taki jak na tym zdjęciu
http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/43/85/24/3643852457
byłby dobry do zapiekanek ?
czy lepiej piec jak np cos takiego
http://allegro.pl/turmag-piekarnik-gazowy-wolnostojacy-4-kw-i3600384878.html
Dziękuje za odpowiedź |
2013-10-23 16:41:38 |
12 |
|
Jaki grill do samochodu gastronomicznego
Witam,
Za jakiś czas otwieram działalność gastronomiczna w samochodzie gastronomicznym, i mam pytania które mnie bardzo nurtują, a sam sobie nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć więc, postanowiłem napisać tutaj i prosić Was o radę. W samochodzie będą sprzedawane hamburgery i zapiekanki robione na miejscu. Jednak nie chciałbym się tylko do nich ograniczać w przyszłości.
O to pytania
1. Jaki grill najlepiej zakupić do takiego autka.
Mam dwa na oku, bo skłaniam się tylko na gazowych z racji uniezależnienia od energii.
pierwszy to :
[url=http://allegro.pl/plyta-gazowa-grill-gazowy-nierdzewna-podwojny-p-b-i3596431426.html]http://allegro.pl/plyta-gazowa-grill-gazowy-nierdzewna-podwojny-p-b-i3596431426.html[/url]
oraz drugi
[url=http://allegro.pl/gaspol-prima-grill-gazowy-trzypalnikowy-kuchenka-i3602415990.html]http://allegro.pl/gaspol-prima-grill-gazowy-trzypalnikowy-kuchenka-i3602415990.html[/url]
2. Piekarnik gazowy - czy ten podany poniżej jest odpowiedni do pieczenia zapiekanek? Czy ma wystarczająca moc?
[url=http://allegro.pl/turmag-piekarnik-gazowy-wolnostojacy-4-kw-i3600384878.html]http://allegro.pl/turmag-piekarnik-gazowy-wolnostojacy-4-kw-i3600384878.html[/url]
3. Czy mięso wołowe kupowane z masarni ale już zmielone przez tą masarnie przygotowane tylko do usmażenia, będzie traktowane przez sanepid jako półprodukt ?
Bardzo dziękuję z góry za odpowiedzi na ww. pytania.
Pozdrawiam Serdecznie
Bartosz |
2013-10-05 16:13:07 |
3 |
|
Sanepid w samochodzie gastronomicznym - jak ominąć półprodukty
tzn chciałem napisać czy to też nei jest traktowane jako półprodukt |
2013-09-26 19:12:18 |
11 |
|
Sanepid w samochodzie gastronomicznym - jak ominąć półprodukty
Ok, a gdyby się kupowało już zmielone mięso od masarza ? Czy to też jest traktowane jako półprodukt ? |
2013-09-26 19:11:33 |
11 |
|