FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / BARTOSZJ
bartoszj
Data rejestracji w systemie: 2013-09-26
Ilość tematów: 3       Ilość wypowiedzi: 6       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
poszukuje dostawców świezych burgerów wołowych
Witam,  Jak w temacie, poszukuje dostawców swieżych burgerów wołowych w trójmieście. Waga 150-180 gram Pozdrawiam.
2013-11-03 20:09:37 5
Piekarnik gazowy wolno stojący czy salamander
Witam,  Otwieram niedługo, przyczepę z zapiekankami i mam pytanie odnośnie urządzenia w którym będę je piekł np Salamander gazowy np taki jak na tym zdjęciu [img]http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/43/85/24/3643852457[/img] czy lepiej piec jak np coś takiego http://allegro.pl/turmag-piekarnik-gazowy-wolnostojacy-4-kw-i3600384878.html zastanawia mnie które urządzenie będzie szybciej piekło zapiekanki, bo czas oczekiwania jest mega ważny dla klientów. Zdaję sobie sprawę z tego iż salamander nie da mi możliwości wykorzystania go np do upieczenia "pizzy w rożku", a tamten piec da. Są plusy i minusy, proszę powiedzcie wg Was które z tych urządzeń ma własnie więcej plusów. Dziękuje za odpowiedź
2013-10-23 19:45:04 2
Zapiekanki w przyczepie gastronomicznej
A mam pytanie odnośnie np Salamandra gazowego, czy np taki jak na tym zdjęciu  http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/43/85/24/3643852457 byłby dobry do zapiekanek ?  czy lepiej piec jak np cos takiego  http://allegro.pl/turmag-piekarnik-gazowy-wolnostojacy-4-kw-i3600384878.html Dziękuje za odpowiedź
2013-10-23 16:41:38 12
Jaki grill do samochodu gastronomicznego
Witam,  Za jakiś czas otwieram działalność gastronomiczna w samochodzie gastronomicznym, i mam pytania które mnie bardzo nurtują, a sam sobie nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć więc, postanowiłem napisać tutaj i prosić Was o radę. W samochodzie będą sprzedawane hamburgery i zapiekanki robione na miejscu. Jednak nie chciałbym się tylko do nich ograniczać w przyszłości. O to pytania  1.  Jaki grill najlepiej zakupić do takiego autka.  Mam dwa na oku, bo skłaniam się tylko na gazowych z racji uniezależnienia od energii. pierwszy to : [url=http://allegro.pl/plyta-gazowa-grill-gazowy-nierdzewna-podwojny-p-b-i3596431426.html]http://allegro.pl/plyta-gazowa-grill-gazowy-nierdzewna-podwojny-p-b-i3596431426.html[/url] oraz drugi [url=http://allegro.pl/gaspol-prima-grill-gazowy-trzypalnikowy-kuchenka-i3602415990.html]http://allegro.pl/gaspol-prima-grill-gazowy-trzypalnikowy-kuchenka-i3602415990.html[/url] 2. Piekarnik gazowy - czy ten podany poniżej jest odpowiedni do pieczenia zapiekanek? Czy ma wystarczająca moc?  [url=http://allegro.pl/turmag-piekarnik-gazowy-wolnostojacy-4-kw-i3600384878.html]http://allegro.pl/turmag-piekarnik-gazowy-wolnostojacy-4-kw-i3600384878.html[/url] 3. Czy mięso wołowe kupowane z masarni ale już zmielone przez tą masarnie przygotowane tylko do usmażenia,  będzie traktowane przez sanepid jako półprodukt ? Bardzo dziękuję z góry za odpowiedzi na ww. pytania. Pozdrawiam Serdecznie Bartosz
2013-10-05 16:13:07 3
Sanepid w samochodzie gastronomicznym - jak ominąć półprodukty
tzn chciałem napisać czy to też nei jest traktowane jako półprodukt
2013-09-26 19:12:18 11
Sanepid w samochodzie gastronomicznym - jak ominąć półprodukty
Ok, a gdyby się kupowało już zmielone mięso od masarza ? Czy to też jest traktowane jako półprodukt ?
2013-09-26 19:11:33 11
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.