Samochody gastronomiczne potrzebne opinie i pomoc
rejestrując swoją firmę też nie miałam większego wyboru i trzeba było zaznaczyć 56.10.B... ale myślę że można zapytać jakiejś kumatej księgowej czy nie znalazłby się sposób na obejście tego numeru.
a gdyby kogoś z forumowiczów interesował zakup food trucka, to zapraszam do obejrzenia mojego ogłoszenia: [color=#000000][size=1]FIAT DUCATO II 2003 2.0 Diesel do mobilnej gastronomii[/size][/color][color=#000000][size=1], cena jest do negocjacji. ze swojego doświadczenia wiem, że samochód jest lepszy niż przyczepa, po prostu odpalasz i jedziesz, co jest bezcenne w sezonie, jeśli objeżdża się różne festiwale, koncerty itp.[/size][/color] |
2014-11-13 17:00:17 |
11 |
Przyczepa z makaronami
niestety, makarony rzadko się sprawdzają w tego typu działalności. wiem, bo sama w tym roku je sprzedawałam i nie schodziły prawie w ogóle (chociaż starałam się jak mogłam aby urozmaicić menu). Polacy są jednak przyzwyczajeni do kebabów, hamburgerów, zapiekanek, ewentualnie ryb smażonych. Wszystko co wychodzi poza tą magiczną czwórkę traktowane jest jak ewenement. co oczywiście nie znaczy, że w innym mieście się nie uda.
a jeśli nie masz jeszcze zakupionej przyczepy, to ja właśnie mam do sprzedania swój food truck, nowiusieńki, pracował tylko 3 miesiące letnie (sprzedaję z powodu choroby w rodzinie, w związku z czym nie mam czasu na prowadzenie biznesu: [url=http://www.forumgastronomiczne.pl/ogloszenia/ogloszenie_1723][color=#393a41][size=1]FIAT DUCATO II 2003 2.0 Diesel do mobilnej gastronomii[/size][/color][/url] cena do negocjacji) |
2014-11-13 16:53:08 |
16 |