FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ZYSK
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM ZYSK NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Marża w gastronomii
Nie jestem anonimowy bo sie wstydze tego co pisze:D aty??:), Nie pisze na tym forum dla kasy bo otwieram gastronomie a nie jej pomagam:), Polecam czytać forum dokłądniej a nie po łebkach...twoje rady zostały przedstawione przeze mnie pobierznie w peirwszych postach. Resztę napisałem prywatnie [..]
DolceVita2011 14 17019
Rentowność - przyczepa gastronomiczna, kurczak z rożna
Może sprecyzuję pytanie.Jakie jest minimum sprzedaży aby ten interes był opłacalny? [..]
Daro699 2 4106
Czy można zarobić na piwie
Wszystko zależy od wielu czynników. Pytanie jest mało precyzyjne. Moja odpowiedź brzmi: TAK, na piwie można zarobić, ale... Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez wiedzy dotyczącej kosztów, miejsca w którym będzie sprzedawane piwo i wielu innych czynników. W Warszawie jest dużo wyższa marża na piw [..]
irkoo 2 4407
Jaki powinien być zysk z imprezy zamkniętej?
Moim zdaniem zysk powinien być co najmniej taki jaki jest średni obrót weekendowy. Wesela to trochę inna bajka, nigdy nie organizowałem, ale w przypadku urodzin, spotkań firmowych itp. trzeba przyjąć jakąś sumę na osobę i się jej trzymać. Zależy od tego ile kosztuje u Was jedzenie i alkohol, trudn [..]
Zamek 2 2251
Zarobki w gastronomii
Ile można zarobić na gastronomii (ciastka fornetti) lub fast food? [..]
BARtec 16 8779
FORUM GASTRONOMICZNE ZYSK
OSTATNIO DODANE TEMATY: zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do tuzjemy!    ubrania kucharskie: bluzy, zapaski, fartuchy. kupuj w naszym sklepie internetowym    firma aaatech   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.