![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAKI LOKAL NA KUCHNIę BEZ PUNKTU SPRZEDAżY? |
|||||||
|
Autor:
Maria
Wypowiedzi: 1 |
Witam,
Rozważam możliwość uruchomienia firmy oferującej dania tylko z dowozem. Poszukuję w związku z tym lokalu, w którym mogłabym prowadzić tego typu działalność- a więc oczywiście kuchnia, pomieszczenie socjalne z toaletą i jakiś magazyn-spiżarnia. Skala działalności ma być stosunkowo niewielka- docelowo ok. 80 porcji obiadowych dziennie plus kanapki, ew.sałatki i przekąski. Czym powinnam się kierować szukając lokalu pod tę działalność? Chodzi mi głównie o podstawowe wymagania techniczne typu wentylacja, media, powierzchnia itd. Chodzi oczywiście o spełnienie warunków stawianych przez sanepid i inne instytucję, które wchodzą tu w grę. Z góry dziękuję za radę:-) |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Przede wszystkim wysokość lokalu. prawidłowa 3-3,2m, ale od 2,5 metra możliwa z odstępstwem,wentylację można dostosować w sposób najniższy-wymagany. Gdyby zachodziła potrzeba doradcza-obejrzenia lokalu i sprawdzenia czy się będzie nadawał-służymy bezpłatną pomocą. Pomagamy w przygotowaniu pełnej dokumentacji dla Sanepidu-projekt technologiczny, wentylacyjny, pomiar wentylacji. gastromex@wp.pl, 531 801 101
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:00:05 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|