FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / JAKI LOKAL NA KUCHNIę BEZ PUNKTU SPRZEDAżY?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

JAKI LOKAL NA KUCHNIę BEZ PUNKTU SPRZEDAżY?

Autor: Maria


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2013-08-07 o godzinie 13:01:33.
Witam,
Rozważam możliwość uruchomienia firmy oferującej dania tylko z dowozem. Poszukuję w związku z tym lokalu, w którym mogłabym prowadzić tego typu działalność- a więc oczywiście kuchnia, pomieszczenie socjalne z toaletą i jakiś magazyn-spiżarnia. Skala działalności ma być stosunkowo niewielka- docelowo ok. 80 porcji obiadowych dziennie plus kanapki, ew.sałatki i przekąski. Czym powinnam się kierować szukając lokalu pod tę działalność? Chodzi mi głównie o podstawowe wymagania techniczne typu wentylacja, media, powierzchnia itd. Chodzi oczywiście o spełnienie warunków stawianych przez sanepid i inne instytucję, które wchodzą tu w grę.
Z góry dziękuję za radę:-)
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 2 napisany 2013-08-08 o godzinie 04:27:55.
Przede wszystkim wysokość lokalu. prawidłowa 3-3,2m, ale od 2,5 metra możliwa z odstępstwem,wentylację można dostosować w sposób najniższy-wymagany. Gdyby zachodziła potrzeba doradcza-obejrzenia lokalu i sprawdzenia czy się będzie nadawał-służymy bezpłatną pomocą. Pomagamy w przygotowaniu pełnej dokumentacji dla Sanepidu-projekt technologiczny, wentylacyjny, pomiar wentylacji. gastromex@wp.pl, 531 801 101
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 06:00:05
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: JAKI LOKAL NA KUCHNIę BEZ PUNKTU SPRZEDAżY?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "jaki lokal na kuchnię bez punktu sprzedaży?" w grupie "forum ogÓlne"
TAGI: lokal gastronomiczny (34)    lokal (24)    kuchnia (19)    wymagania sanepidu (8)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.