| TEMAT |
AUTOR |
WYPOWIEDZI |
STATYSTYKI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Problem z kuchnią
Witam,
nie wiem czy dobrze napisałem używając słówka szkolenie. Chodzi mi o jakiś podstawowy zakres wiedzy dla początkującego w gastronomi. Czyli jakie przepisy sanepidu powinna spełniać kuchnia jak rozplanować proces technologiczny itp itd [..]
|
luklog
|
15 |
2469 |
|
|
Sprzedaż pierogów w przyczepie gastronomicznej
A jak wygląda sprawa w przypadku zakupu gotowych krążków z ciasta pierogowego i nadziewanie ich na miejscu (ser, owoce, farsz)?
Czy przygotowanie farszu do ruskich pierogów (w przypadku zakupu pierogów obranych i zgotowanych, zakupu poszatkowanej cebuli i sera białego typu krajanka) w zakresie zmi [..]
|
PIEROŻEK
|
7 |
3696 |
|
|
| FORUM GASTRONOMICZNE PIEROGI |