FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / LODY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM LODY NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Przyczepa z lodami. Prosze o pomoc i pokierowanie.
Jak się Tobie nie śpieszy to poczekaj, po sezonie ceny przyczep bardzo się zmienią (będą tańsze). Według mnie hot-dogi to się nam przejadły. Jeśli jesteś zainteresowany na poważnie lodami to polecam kontakt z firmą PRIMULATOR w sprawie maszyn CARPIGIANI, nie są tanie ale przynajmniej wydajne i dobre [..]
gałer 2 2222
Pytanie o sprzedaż lodów i napojów przy plaży
Jestem w trakcie otwierania małej gastronomi przy plaży (na swojej działce) Czekam jeszcze na odbiór sanepidu i start.Widzę że na plaży jest już coraz więcej ludzi i zastanawiałem się czy mógłbym np wystawić samą lodówkę pod parasolem i sprzedawać lody i zimne napoje.Jak to wygląda z punktu widzen [..]
urzas 1 1797
lody
Witam serdecznie. W celu rozpoczęcia działalności związanej ze sprzedażą zywności min. lodów należy zgłosić się do lokalnego SANEPIDU z planami lokalu, w którym lody będą sprzedawane. Każda osoba sprzedająca żywność musi dysponować zaświadczeniem wydawanym przez lekarza dla celów sanitarno-higieni [..]
malgosiacdi 2 1072
Problem z sanepidem w kiosku pod sprzedaz lodów
Mam pytanie czy wodę używasz do produkcji lodów, czy stosowana jest wyłącznie do mycia?. Woda stosowana do produkcji żywności musi być wodą pitną i przechodzić okresowe badania fizykochemiczne i mikrobiologiczne. Jeżeli do mycia urządzenia stosujesz wodę nie zdatną do picia i nie badaną możesz mie [..]
zbig 2 8898
Maszyny do lodów
Nasza oferta obejmuje kompleksowe wyposażenie obiektów gastronomicznych w maszyny nowe oraz używane, które wystawiamy na powierzchni 2500 m. Oferujemy też meble ze stali nierdzewnej własnej produkcji, wykonywane na zamówienie by lepiej spełnić wymagania Państwa indywidualnych potrzeb. Nasz wykwalifi [..]
Międzyzdroje 10 4683
FORUM GASTRONOMICZNE LODY
OSTATNIO DODANE TEMATY: zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do tuzjemy!    ubrania kucharskie: bluzy, zapaski, fartuchy. kupuj w naszym sklepie internetowym    firma aaatech   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.