FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / LODY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

LODY

Autor: malgosiacdi


Tematy: 4
Wypowiedzi: 9
Post 1 napisany 2012-04-12 o godzinie 22:13:22.
niedopisałan na poprzednim poście ;jakie warunki trzeba spełnic żeby sprzedawac lody.pozdrawiam
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2012-04-13 o godzinie 09:02:54.
Witam serdecznie. W celu rozpoczęcia działalności związanej ze sprzedażą zywności min. lodów należy zgłosić się do lokalnego SANEPIDU z planami lokalu, w którym lody będą sprzedawane. Każda osoba sprzedająca żywność musi dysponować zaświadczeniem wydawanym przez lekarza dla celów sanitarno-higienicznych. Należy pamiętać równiez o tym, że produkując lub sprzedając żywność konieczne jest opracowanie dokumentacji HACCP, wymaganej przez prawo (ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia). Jeżeli będziesz zainteresowana szczegółami dotyczącymi dokumentacji HACCP i zasadami jej opracowania proszę o kontakt poltorak@haccp-gmp.home.pl Pozdrawiam Hanna Półtorak HACPASZ firma doradczo-szkoleniowa
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:31:53
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: LODY
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "lody" w grupie "mobilna gastronomia"
TAGI: lody (5)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.