![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: LODY |
|||||||
|
Autor:
malgosiacdi
Tematy: 4 Wypowiedzi: 9 |
niedopisałan na poprzednim poście ;jakie warunki trzeba spełnic żeby sprzedawac lody.pozdrawiam
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie. W celu rozpoczęcia działalności związanej ze sprzedażą zywności min. lodów należy zgłosić się do lokalnego SANEPIDU z planami lokalu, w którym lody będą sprzedawane. Każda osoba sprzedająca żywność musi dysponować zaświadczeniem wydawanym przez lekarza dla celów sanitarno-higienicznych. Należy pamiętać równiez o tym, że produkując lub sprzedając żywność konieczne jest opracowanie dokumentacji HACCP, wymaganej przez prawo (ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia). Jeżeli będziesz zainteresowana szczegółami dotyczącymi dokumentacji HACCP i zasadami jej opracowania proszę o kontakt poltorak@haccp-gmp.home.pl Pozdrawiam Hanna Półtorak HACPASZ firma doradczo-szkoleniowa
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:31:53 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|