| TEMAT |
AUTOR |
WYPOWIEDZI |
STATYSTYKI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Jak to jest z tymi punktami krytycznymi
Zapraszam na szkolenie 18.11.2015 organizowane w Warszawie odnośnie wymagań stawianym lokalom gastronomicznym i dokumentacji HACCP pozdrawiam Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl [..]
|
blue
|
4 |
2562 |
|
|
Księga HACCP oraz GMP/GHP
Szanowny Panie forum jak sama nazwa wskazuje to miejsce na dyskusje i osoba umieszczająca wątki powinna umieć bronić swoje racje a nie zakładać na forum tabliczkę ZAKAZ WSTĘPU DLA INNYCH FOROWICZÓW. Jeżeli chodzi o wytrwałość to na forum wypowiadam się od 2012 roku a moje wypowiedzi mają charak [..]
|
JakubM
|
9 |
4415 |
|
|
| FORUM GASTRONOMICZNE GMP GHP |