![]() |
| FORUM DOTACJA | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Gredil caterina daj sobie spokój z gredilem bo kiedyś już był w ofercie stalgastu i się z niego wycofali, jak się coś popsuło to nie było do tego części, teraz ponownie stalgast to oferuje i co zrobisz gdy się zepsuje kupisz nowe? Jak masz ograniczone środki to nie otwieraj bo później nie będzie na utrzymanie przez [..] |
bristol | 5 | 2687 | |
| Samochody gastronomiczne potrzebne opinie i pomoc Na pytania związane z przystosowywaniem samochodu do pracy w gastronomii odpowiemy na szkoleniu, które będzie odbywało się w Warszawie dania 20.11.2014 Podpowiemy - w jakie urządzenia wyposażyć pojazd tak aby nie obciążać zbytnio żródła zasilania w prąd - jak rozwiązać problemy związane z zaopat [..] |
ASW | 11 | 10162 | |
| Jak i gdzie załatwić dotację Witam, Ja bym poprosił o kontakt do tej osoby oto mój mail lai1@o2.pl Pozdrawiam [..] |
Krystyna | 8 | 3227 | |
| Dotacje Unijne na rozwój mikroprzedsiębiorstw Witam serdecznie postaram się Panu pomóc. Dotacje z ARiMR udzielane są dla działalności na terenach wiejskich lub terenów miejskich do 5 tys mieszkańców . Najprawdopodobniej w Pana przypadku byłaby możliwość uzyskania dotacji, ewentualnie musiałby Pan zmienić meldunek. Proszę p przesłanie mi na ad [..] |
HACPASZ Hanna Półtorak | 3 | 1475 | |
| dotacje UE czy PUP ? Jest na pewno, bo wykonujemy sporo samochodów dla klientów z dotacjami. Marek [..] |
agata_R | 6 | 6367 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE DOTACJA | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|